Reis med Afrikaspesialisten The Grown Up Travel Company

av | Adventure, Naturopplevelser

Reis med Afrikaspesialisten The Grown Up Travel Company

Kunne du tenke deg å tilbringe ferien din et annet sted enn på en solseng ved Middelhavet? Hva med en spennende safaritur til ett av Afrikas innholdsrike land, for å bli kjent med kulturen, dyrelivet og levemåten? Med den norske safarispesialisten på reiser til Afrika, The Grown Up Travel Company, er du i trygge hender og trenger kun å konsentrere deg om når du vil reise og hva du vil oppleve.

Sponsorsamarbeid

Skreddersydde reiser til 13 afrikanske land

The Grown Up Travel Company arrangerer foreløpig adventurereiser til Angola, Botswana, eSwatini, Kenya, Madagascar, Malawi, Mozambique, Namibia, South Africa, Tanzania, Uganda, Zambia og Zimbabwe. Du kan velge å få din reise skreddersydd for dine ønsker og behov, eller du kan delta på en gruppetur. Selskapet har flere ferdig oppsatte turer som gir deg mye for pengene, selv om opplevelser slettes ikke kan måles i penger.

Les også: I varmluftsballong over Serengeti

Et online reisebyrå med personlig service

The Grown Up Travel Company eies og drives av Andy Higgs, en reisespesielist som over flere tiår har reist Afrika og verden rundt på jakt etter de gode opplevelsene. Selskapet har base i Trondheim og selv om det er et selskap uten fysisk utsalgssted, er personlig kontakt med kundene et viktig element. Konsultasjon på skype eller via telefon og utstrakt komminikasjon via email er viktig for å finne akkurat riktig reise for hver enkelt kunde, og for å følge opp kundene underveis.

The Grown Up Travel Company benytter kun lokale eksperter og erfarne guider

For å sikre best mulig kvalitet og de mest autentiske opplevelsene, benyttes det lokale eksperter og erfarne guider til alle reisene som selskapet arrangerer. Selvsagt har The Grow Up Travel Company også testet ut alle reiserutene og har tett kontakt med de lokale leverandørene på både overnatting, mat og opplevelser for å sikre at kundene får både kvalitet og verdi for pengene.

Les også: Safari i Serengeti nasjonalpark – vilt og vakkert

Med fokus på ansvarlig og bærekraftig reise

The Grown Up Travel Company er også opptatt av ansvarlig og bærekraftig reise, og derfor er alle lokale leverandører også valgt ut på bakgrunn av hva de gir tilbake til lokalsamfunnet, og hvilket fokus de har på bærekraftige løsninger. Selskapet støtter også flere lokale gründer prosjekter som hjelper lokalbefolkningen med å etablere og drive egne virksomheter eller selge egne produkter på en bærekraftig måte.

Finn dinn drømmereise med The Grown Up Travel Company

På jakt etter nye og spennende reiseopplevelser i Afrika? Sjekk ut websiden til The Grown Up Travel Company for å finne eller få hjelp til å skreddersy din drømmereise! 

Artikkelen er en del av Let’s get lost sin presentasjon av våre premiesponsorer i forbindelse med vår Julekalender i desember 2019.

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)