Morgenyoga-Cruise med Brim Explorer

av | Adventure, Helse og velvære

Har du lyst til å kombinere et rolig fjordcruise med en forfriskende yogaopplevelse på Oslofjorden? Hver tirsdag og fredag kan du delta på et avslappende morgenyoga-cruise i naturskjønne omgivelser med Brim Explorer.

Morgenyoga-cruise med Brim Explorer i Oslofjorden

PROMOSAMARBEID

En stille og behagelig cruiseopplevelse

Brim Explorer tilbyr massevis av spennende cruise fra Oslo og Tromsø, i Lofoten og på Svalbard. Cruisene gjennomføres med elektriske skip spesialbygget for opplevelser med gjesten som første prioritet, og med minimal påvirkning på miljøet. Skipene er helt unike i sitt slag og finnes ikke noen andre steder i verden!

Alle skipene Brim Explorer eier har hybrid elektrisk motor, og med spesialdesignede propeller og skrog slipper de ut minimalt med støy og vibrasjoner som kan forstyrre naturen og dyrelivet. Dette gjør at gjestene får en stille og behagelig cruiseopplevelse. Skipene passer derfor perfekt for en avslappende runde med yoga i naturskjønne omgivelser.

Morgenyoga-cruise med Brim Explorer i Oslofjorden

Yogaklassen om bord

Yogaklassen om bord er en såkalt Slow Flow Yoga, og fokuserer på mobilitet, fleksibilitet, balanse og styrke. Den består av kontrollerte bevegelser i et lavt tempo, og den vil oppleves som både energigivende og beroligende.

Under økten vil instruktøren lede deg gjennom en serie yogastillinger, som enkelt kan tilpasses ditt erfaringsnivå, mens man fokuserer på både styrke, tøying og bevegelse. Hver positur holdes over en lengre periode før den sakte glir over til neste stilling. Med denne metoden skapes der større dybde og fokus i hver positur og gjør at du kan utnytte alle de fysiske fordelene ved stillingen, samtidig som du oppnår en stille ro som du kan bære med deg gjennom dagen.

Å bevege seg i et saktere tempo gjør ikke nødvendigvis øvelsene enklere. Det gir deg snarere den tiden du trenger for å utnytte hver posisjon, fordi det åpner opp for at du kan bevege deg dypere inn i posituren og finne riktig muskelspenning og justering som passer din unike kropp.

Under yogaklassen vil du også lære deg å kontrollere pusten, både under bevegelsene og i ro, slik at du kan fokusere sinnet og lære deg hvordan du kan skape ro i deg selv i tider med stress og mas.

Helsemessige fordeler med yoga om morgenen

En yoga økt om morgenen har en rekke helsemessige fordeler, og det er en fin måte å vekke kroppen og frigjøre spenninger og stivhet. Det økte oksygeninntaket og den generelle kroppsbevegelsen bidrar til å øke sirkulasjonen, og i tillegg vil kombinasjonen av muskelbevegelse og økt sirkulasjon sette i gang stoffskiftet. Yogaklassen med Brim Explorer er med andre ord en super måte å vekke opp både kropp og sinn med klarhet, fokus og selvtillit.

Hele cruiset tar to timer, med avgang klokken 07.00 hver tirsdag og fredag morgen. Selve yogaklassen foregår på dekk og tar ca. 1 time. Resten av cruiset kan du slappe av, nyte utsikten og innta en lett frokost i den stilfulle salongen med store panoramavinduer ut mot fjorden.

Det er ikke nødvendig med erfaring fra yoga fra før, men det hjelper å vite litt om de grunnleggende yogapositurene.

Morgenyoga-cruise med Brim Explorer i Oslofjorden
Morgenyoga-cruise med Brim Explorer i Oslofjorden

Book ditt morgenyoga-cruise med Brim Explorer

Syns du dette hørtes ut som en opplevelse du ikke vil gå glipp av? Book ditt morgen yoga cruise med Brim Explorer i Oslo her.

Alle foto i artikkelen: Brim Explorer/Eivind

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)