Hva er Let’s get lost?

Let’s get lost er en adventure reiseblogg som formidler tips, historier og inspirasjon om adventure reise til destinasjoner over hele verden. Vi fokuserer på både kulturbaserte og naturbaserte adventure opplevelser. Flesteparten av våre historier er å regne i kategorien Soft adventure men vi gjør også noen mer fartsfylte eller krevende Hard adventure aktiviteter.

Les mer om hva Adventure turisme er, og hva vi legger i begrepet her

Hvorfor heter vi Let’s get lost? 

Det er alltid vanskelig å komme opp med et velklingende og representativt navn som både viser hva man driver med, fremstår profesjonellt, skal være enkelt å huske og enkelt å forstå meningen med. Da vårt valg falt på Let’s get lost var det etter en lang prosess som ledet fremt til et forhåpentligvis catchy og gjennomtenkt navn. Navnet henspeiler ikke på at man skal gå seg vill, men mer på følelsen av å ha det så kjekt at man på en måte mister litt følelsen av tid og sted, man bare er i en opplevelse og nyter det. Navnet henspeiler også på en oppfordring om å komme seg ut av komfortsonen og mainstream opplevelsene, og heller søke unike opplevelser utenfor allfarvei. 

Hvem eier og driver Let’s Get Lost? 

Let’s get lost (tidligere Norske reiseblogger), eies og drives av Janicke Hansen. Janicke har blogget om reiser siden 2011 og har idag reiseblogging som yrke.

I tillegg til mange selvstendige og uavhengige reiser arbeider hun aktivt med ulike destinasjoner, selskap og turistorganisasjoner for å kreere innovative markedskampanjer, arrangere bloggturer og promotere destinasjoner via hennes firma Melli Markedsressurs AS.

Les mer om vår policy for siden her

Om Janicke Hansen

Janicke er President i den internasjonale reiseblogger organisasjonen Professional Travel Bloggers Association, PTBA og hun er også en av stifterne og driverne av det Nordiske reisebloggernettverket NordicTB.com, et nettverk som bistår destinasjoner, bedrifter og merkevarer med innholdsdrevne markedskampanjer.

Ønsker du kontakt med oss?

Du treffer oss lettest på mail: janicke@mellimarked.no
Telefon: +47 995 85 331 eller ta kontakt med oss via en av våre sosiale kanaler

This post is also available in: English