La oss markedsføre din destinasjon!

Ønsker du en fyldig beskrivelse av din destinasjon fra en reisendes perspektiv? Vi tar samarbeidsoppdrag i både inn- og utland som garanterer flere fyldige blogginnlegg på letsgetlost.no med tekst og foto av din destinasjon, reisetilbud og opplevelsestilbud. Antall blogginnlegg varierer i forhold til opplegg og avtales på forhånd.

På en slik tur benyttes selvsagt alle sosiale kanaler flittig under selve reisen, også kalt Real-Time Storytelling. Hyppige oppdateringer på Instagram, Twitter og Facebook er en selvfølge. Ønskes det videofilmer fra destinasjonen eller en spesiell aktivitet ordner vi selvsagt dette også. Vi gjør gjerne også live sendinger og foretar takeovers av dine sosiale kanaler. Etter turen vil alle blogginnlegg og filmer linkes ut på vår facebookside og twitter og for økt synlighet kan også innleggene også boostes gjennom kjøpte visninger på facebook. Blogginnlegg og filmer kan selvsagt benyttes av oppdragsgiver i sitt markedsføringsarbeid på sosiale og digitale kanaler. Vi skriver gjerne også artikler til bruk i oppdragsgivers egne kanaler, som blogg, nettside, kundemagasin eller advertorials. Pris etter avtale og omfang.

Se eksempler på kampanjer vi har jobbet med her: 

Velvære i Costa Brava, Spania

Vin og slottstur i Sør Moravia, Tsjekkia

Kulturell roadtrip i Latgale, Latvia

Weekendturer i Tyskland

Sponset innlegg

Har du en spennende kampanje eller en nyhet du vil dele med et reiseinteressert publikum? Let’s get lost produserer og publiserer sponsede blogginnlegg med omtale av din kampanje, destinasjon, konkurranse eller reiselivsbedrift.

Pris etter avtale og omfang. 

Innhold

Trenger du innhold til egne kanaler?

Vi skriver blogginnlegg og artikler for publisering i dine kanaler, som blogg, nettside, kundemagasin eller til advertorials. Vi leverer også foto og produserer videoer

Pris etter avtale og omfang.

Markedskampanjer

Vi hjelper deg med å kreere, iverksette, gjennomføre, dokumentere og evaluere digitale og sosiale markedskampanjer.

Vi har gjort kampanjer for mange fornøyde kunder både i Norge og utlandet. Be gjerne om case studies for resultater og feedback fra kunder.

Annonsere

Vi tilbyr bannerannonsering, annonselenker i innlegg og advertorials på bloggen.

Om du ønsker kan vi også promotere dine kampanjer og produkter via våre sosiale kanaler, som Facebook og Instagram.

Ta kontakt for muligheter

VI TILBYR OGSÅ KURS, FOREDRAG OG MARKEDSANALYSER

KURS

KURS

Hvordan bygge opp en vellykket markedskampanje på sosiale kanaler? Hvordan praktisere Real-Time storytelling? Hvordan samarbeide med digitale historiefortellere?

Vi skreddersyr kurs og workshops for deg og dine medarbeidere i bruk av digitale og sosiale kanaler i destinasjonsmarkedsføring, innholdsproduksjon og kreative workshops

Vi holder også kurs og opplæring for bloggere og influensere som ønsker å forbedre sine egenskaper

Foredrag

Foredrag

Destinasjonsmarkedsføring og digitale historiefortellere: Hvordan velge riktige samarbeidspartnere? Hvilke samarbeidsformer er mest effektive? Hvilke digitale og sosiale kanaler er de «hotteste» og hvordan implementere en digital kampanje i din markedsstrategi.

Janicke har holdt foredrag både i Norge og i utlandet, bl.a. under New York Travel Festival, ITE HCMC i Vietnam, Matka Nordic Travel Fair i Helsinki, World Tourism Forum i Istanbul og BBCon i Stockholm for å nevne noen.

Benchmarking og analyser

Benchmarking og analyser

Hva gjør dine konkurrenter i digitale kanaler? Hvordan samarbeider de med influensere, hva poster de i sine kanaler, hvor hyppig og hvor effektivt er det?

Vi tilbyr Benchmarking og gjør grundige analyser av markedet og dine konkurrenter slik at du kan planlegge dine markedsaktiviteter og opplegg basert på fakta

Vi analyserer og gjennomgår dine kundeanmeldelser på TripAdvisor og hjelper deg å forbedre ditt produkt og servicenivå

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Kontakt oss gjerne om dere ønsker mer informasjon, et tilbud eller ønsker å diskutere både små og store samarbeidsmuligheter

3 + 13 =

This post is also available in: English