Oppdag Sri Lanka med Silver Tree Norway

av | Adventure, Rundreiser

Oppdag Sri Lanka med Silver Tree Norway

Sri Lanka er et spennende og forholdsvis uoppdaget reisemål med rike tradisjoner og kulturminner. Nå har DU muligheten til å være med meg og Silver Tree Norway, den Norske Sri Lanka spesialisten, på en 12 dagers oppdagelsesferd fyllt med spennende opplevelser. Fra 17. til 28. februar 2018 reiser vi gjennom landet og besøker kulturskatter, opplever dyrelivet, blir kjent med den lokale kulturen og smaker på den lokale maten. Vi bor på utvalgte hoteller og ledes gjennom reisen av håndplukkede lokale guider slik at vi får en uforglemmelig og autentisk reiseopplevelse.

Vår reiserute

Reiseruten vil ta oss gjennom noen av de mest spennende områdene av Sri Lanka. Etter ankomst til Sri Lankas hovedstad Colombo reiser vi til Negombo, Sigirya, Dambulla, Kandy, Nuwara Eliya, Yala, Galle Fort og Beruwela før vi avslutter i Colombo. Les mer om opplevelsene på de enkelte stedene på Silver Tree sin detaljerte reisebeskrivelse her.

Turen arrangeres som en pakkereise og inkluderer fly t/r Oslo – Colombo med Quatar Airways via Doha. All transport lokalt foregår i Luxury Coach buss med air-condition med sertifiserte lokale guider. Pakken inkluderer overnatting i dobbeltrom, frokost alle dager, middag alle dager, de fleste lunsjer samt inngang til alle attraksjoner og aktiviteter beskrevet i programmet. Prisen per person er kun 18.900,- for 12 innholdsrike dager i Sri Lanka.

For at din reiseopplevelse skal ble best mulig har vi lagt inn noen dager for avslapping underveis i ruten samt noen ettermiddager for egen utforsking underveis. På den måten får du et trygt program sammen med andre reisende samtidig som du har frihet til å oppdage Sri Lanka på egen hånd.

Om Silver Tree Norway

Silver Tree Norway er en turoperatør med spesialfelt Sri Lanka. Med hele 27 års erfaring innen reisebransjen og hyppige besøk og kontakt med de lokale leverandørene kan du være trygg på at alle samarbeidspartnere holder høy kvalitet og at de gjør sitt ytterste for at din reiseopplevelse skal bli så perfekt som mulig. Alle turene som Silver Tree Norway arrangerer er skreddersydde for å maksimere tiden og opplevelsene på Sri Lanka og for å holde på høy kvalitet kombinert med personlig service.

Har du lyst å bli med på en innholdsrik reise til Sri Lanka i februar? Bestill din plass idag hos Silver Tree Norway! Begrenset antall plasser! 

Trenger du flere reisetips? Sjekk ut vår komplette Reiseguide til Sri Lanka her

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)