Sjarmerende Gargano i Italia (video)

av | Adventure, Rundreiser

I september var jeg på en fantastisk opplevelsestur til Gargano i Italia. Dette området har alt det beste av hva Italia har å by på, både når det kommer til fantastisk natur, pittoreske landsbyer, flotte strandresorts, vennlige mennesker og nydelig mat.

Peschici er en av de pittoreske landsbyene i Gargano

Gargano ligger på østkysten av Italia og utgjør sporen på støvelen. Her finnes både sjarmerende fjellandsbyer og livlige kystlandsbyer, store skoger og innsjøer, og tilhørende Gargano ligger det også noen fantastiske øyer, Tremiti Islands, et par timer med båt utenfor kysten.

På turen hadde vi med oss en filmfotograf som har satt sammen vår innholdsrike uke i en liten film som viser noe av de stedene vi besøkte og opplevelsene vi hadde. Nyt bildene om du ikke forstår italiensk, så lover jeg at det kommer flere historier og masse bilder fra Gargano senere!

 
Les også om Umbra Forest i Gargano her

Følg oss i sosiale medier

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)