SAS med ny direkterute til LA

av | Storby, Storbyopplevelser

Mandag 14. mars går den første direkteflyvningen med SAS fra skandinavia til Los Angeles. Den nye ruten vil være en helårsrute med daglige flyvninger i sommerhalvåret og 5-6 ukentlige flyvninger i vintermånedene. Ruten går fra Stockholm og med et bredt tilbud av daglige flyvninger fra andre byer i Sverige og de øvrige skandinaviske landene til Stockholm, vil det være enkelt å komme seg til og fra LA fra både Sverige, Norge og Danmark med SAS.

Promoteringssamarbeid med SAS
Los Angeles. Foto fra www.sas.no

Som en del av rutelanseringen har jeg blitt invitert av SAS til å få ta del i markeringen og oppleve de nye flyene, den nye ruten og noe av alt det spennende som bare venter på å bli oppdaget i LA. Mandag morgen setter jeg derfor kursen mot Stockholm for å boarde den aller første flyvningen med SAS mellom de to byene. Om du vil følge meg på reisen kan du gjøre dette via hashtaggen #SASinLA på FacebookTwitterInstagram, Snapchat: reiseblogg og Periscope (som er en live broadcasting app. Dere finner meg under brukernavn: janicke_hansen) og selvsagt også gjennom mange spennende blogposter fra opplevelsene i LA som vil komme her i tiden fremover.

Screenshot fra www.sas.no

Med den nye ruten følger det også en oppgradert reiseopplevelse, og til LA flyr du med SAS sin nyeste flytype Airbus Industrie A330-300. Selve flyreisen tar ca. 11 timer og 20 minutter og kabinene er oppgradert med tanke på en best mulig flyopplevelse for passasjerene. For reiser til LA kan du booke din flyreise i tre ulike kategorier.

Med SAS Go finner du de beste prisene kombinert med høyt komfort- og servicenivå. Velger du dette alternativet kan du se frem til et bredt underholdningstilbud med egen 9″ skjerm for Video-on-demand og masse god musikk. De nye flyene er også innredet med nye, mer komfortable stoler med nedfellbar rygg, og om du har med egen PC eller annen elektronikk som trenger lading er det tilgjengelig både strømuttak og USB uttak i tilknytning til ditt sete. Som passasjer i SAS Go kan du også kjøpe tilgang til WiFi for kun 149,- og surfe i vei under overfarten. Inkludert i billetten er selvsagt mat og drikke. Husk også at SAS har åpent kjøp i 24 timer slik at du kan booke din billett om du kommer over en god deal, for så å sjekke i etterkant om tidspunktet passer inn i dine reiseplaner.

Velger du SAS Plus for din reise til LA vil du sitte i større og mer komfortable nedfellbare seter enn på SAS Go og ha mer beinplass. Ditt eget underholdningstilbud kan nytes via en 12″ skjerm og der er selvsagt også her strøm- og USB uttak. WiFi er gratis for gjester på SAS Plus, og under overfarten vil du få servert nydelig mat og drikke.

Unner du deg å reise på SAS Business til LA kan du nyte overfarten i ekstra brede, helt nedfellbare seter om du ønsker å sove komfortabelt iløpet av reisen. Du har også tilgang på både teppe, pute og madrass i høy kvalitet. Setet har massasjefunksjon og formbare sitteputer for individuell komfort. Med en egen 15″ skjerm vil du kunne slappe av la deg underholde av et bredt utvalg filmer og musikk, nyte god mat og drikke og jobbe online eller surfe på nettet via gratis tilgang til WiFi. Lademuligheter og USButtak er selvsagt også tilgjengelig.

For å få en bedre opplevelse flyet og standarden kan du også  klikke deg inn og ta en virtuell tur i kabinen med Google Streetview. Ta en virtuell rundtur i kabinen på de nye Airbus Industrie A330-300 her.

Screenshot fra www.sas.no

Ble du fristet til en aldri så liten reise til Los Angeles med SAS kan du booke din reise her.


Har du vært i LA? Om du har gode tips fra LA som du ønsker å dele med meg er jeg veldig takknemlig for det. Skriv gjerne i kommentarfeltet under, gi et tips i mitt SASRemap LA kart (fungerer best via mobil) eller kontakt meg via en av mine sosiale plattformer. Kanskje blir det nettopp ditt tips jeg vil teste ut iløpet av oppholdet!  

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)