Bo i hjertet av Oslo på First Hotel Millennium

av | Hoteller, Storbyopplevelser

Bo i hjertet av Oslo på First Hotel Millennium

Er du på jakt etter den ultimate storbyweekenden? Hva med en god blanding av kultur, shopping, gastronomiske opplevelser, og en deilig hotellseng! Alt dette, og mer til, kan du oppleve i Oslo denne vinteren når du bor på First Hotel Millenium, plassert midt i smørøyet av hovedstaden.

First Hotel Millennium

Nyt natten i en komfortabel seng på smakfullt innredede rom hos First Hotel Millennium (Foto: First Hotel Millennium)

First Hotel Millenium ligger perfekt plassert i hjertet av Oslo

First Hotell Millenium ligger perfekt plassert for mange spennende opplevelser i hovedstaden, like ved Karl Johans gate. Hotellet har 114 store, moderne rom i skandinavisk stil, og har du spesielle ønsker eller behov tilbyr de, i tillegg til standard dobbeltrom, også juniorsuiter og familierom samt rom tilpasset rullestolbrukere. Og kanskje det beste av alt; etter dagens mange opplevelser i Oslo kan du se frem til å synke ned i et deilig, varmt og skummende bad, for alle rommene er utstyrt med badekar for ekstra komfort.

Det er enkelt å komme seg til First Hotell Millenium. Trikkeholdeplassen Øvre Slottsgate er like utenfor hotellet, og nærmeste t-bane stasjon, Stortinget, er kun noen få minutter unna. Ankommer du med bil kan du benytte den gunstige parkeringsavtalen hotellet har med Q-Park på Bankplassen, kun 400 meter unna.

Hyggelig personale tar imot deg og sørger for at oppholdet blir en god og trygg opplevelse, selv med de mange restriksjonene som råder nå.

Frokost First Hotel Millennium

Deilig frokostbuffet hos First Hotel Millennium (Foto: First Hotel Millennium)

Start dagen med en deilig frokostbuffet

Etter å ha overnattet i komfortable senger på First Hotel Millennium, kan du se frem til å starte dagen med en deilig og rikholdig frokostbuffet, slik at du er klar for Oslos mange muligheter. Gå ikke glipp av det friske vitaminvannet som en sunn start eller avslutning på måltidet. Med smaker av agurk, ingefær, chili og sitron er det helt perfekt nå på vinteren!

Se frem til en gourmet weekend

Oslo formelig bugner over av ulike restaurant- og mattilbud, så for deg som vil ha en skikkelig gourmetweekend ligger alt til rette for smakfulle opplevelser. Er du ute etter eksotiske matopplevelser ligger det mange restauranter med internasjonalt kjøkken like i nærheten av hotellene. Mamma Pizza i Dronningensgate, kun noen minutters gange fra begge hotellene, har Oslos beste pizza, og Proseccheria i Rådhusgaten har også nydelige italienske lunsj og middagsretter.

Klarer du ikke helt å bestemme deg for hvilket kjøkken du ønsker kan et besøk til mathallen Oslo Streetfood på Torggata Bad være et spennende alternativ. Her kan du vandre rundt og nyte duften og smaken av mat og drikke fra alle verdens hjørner, fra hele 16 ulike matutsalg og 4 barer.

For ekte gourmeter anbefaler vi et besøk hos Restaurant Einer eller Statholdergaarden. Begge restaurantene har fokus på kortreiste matopplevelser basert på sesongens Norske råvarer, og tilbyr spennende og fyldige smaksmenyer som tar deg med på en kulinarisk reise i tradisjonelle retter og råvarer med en moderne vri.

Om du ikke orker å gå ut etter en lang dag med opplevelser tilbyr hotellet også, som serverer enkle småretter og drikkevarer i resepsjonen i en helt egen lobby bar. Menyen inkluderer toast, sandwich og dagens rett, som kan være alt fra salat, suppe eller lasagne. Der finnes også et lite utvalg av søtsaker og snacks, som sjokolade, chips og nøtter, og blant drikkevareene kan man velge mellom husets vin og lokalt øl, mineralvann, dertil te og kaffe.

First Hotel Millennium

Lobbyen på First Hotel Millennium (Foto: First Hotel Millennium)

Shoppingmuligheter for enhver lommebok

Shoppingmulighetene i nærheten av hotellene er helt unikt. Langs paradegaten Karl Johan ligger de store internasjonale kjedebutikkene tett i tett, så her er det mange muligheter for å oppdatere høstgarderoben for den motebevisste.

Er du ute etter merkevarer kan du stikke innom High-end-motehuset Eger midt på Karl Johan eller det store varemagasinet Steen og Strøm i Nedre Slottsgate, som begge har et stort utvalg av kjente og attraktive merkevarer samlet under ett tak.

I samme område finner du også luksusbutikker som Hermès, Ferner Jacobsen, Louis Vuitton og Gucci, for å nevne noen. Skulle handlerunden by på så mange fristelser at det blir tungt å bære alle posene, kan det være greit å vite at First Hotel Millennium ligger så nært at man enkelt kan gå på hotellrommet alle innkjøpene, og så ut igjen for å shoppe mer!

Kultur og opplevelser

Ingen vellykket weekendtur er vel komplett uten et innslag av kultur, og Oslo byr i så måte på et bugnende utvalg av både museer, gallerier og interessante kulturinstitusjoner.

I vinter kan du blant annet få med deg flere spennende oppsetninger på Nationaltheateret, knappe 10 minutters gange fra hotellene. Blant flere kjente skuespill, settes blant annet «Jeppe på Bjerget» opp fra februar, og «Alice i Vidunderland» fra mars til juni.

Om du er ute etter å bli underholdt kan det være greit å vite at First Hotel Millennium tilbyr showpakker i samarbeid med Wallmans Salonger. Disse inkluderer både overnatting og frokost på hotellet, samt et helaftens show og 4-retters middag hos Wallmans Salonger i Oslo.

Det kan også være verdt å vite at hotellet kun ligger et steinkast unna den fantastiske Operaen i Bjørvika. Her kan du nyte både konserter, opera og ballettoppsetninger, eller bare ta deg en avslappende spasertur på det unike bygget.

Book ditt opphold hos First Hotel Millennuim her

Med så mange gode tips på hånden er det vel bare å begynne planleggingen av den perfekte venninneturen, vinterferien med barna eller en vinterlig weekendtur med kjæresten? Book ditt neste opphold hos First Hotel Millennium her!

Vinn et opphold hos First Hotel Millennium

Svarer du riktig på spørsmålet bak luke nr. 4 i vår store julekalender kan du vinne et overnatting i dobbeltrom hos First Hotel Millennium for to personer, verdi 1890,-. Selvsagt er frokost inkludert i premien.

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)