Reisedrømmen kan være nærmere enn du tror

Drømmer du om en spennende reise til fjerne strøk for å oppleve en ny kultur, smake på nye smaker og treffe nye mennesker men har slått det fra deg fordi du ikke har tålmodighet til å sette av et fast beløp på sparekontoen? Eller kanskje du kunne tenkt deg et etterlengtet avbrekk fra en hektisk hverdag med en avslappende standferie til sommeren men har ikke alle pengene for å booke drømmeferien på kontoen akkurat nå? Fortvil ikke. Reisedrømmen kan være nærmere enn du tror om du benytter Sambla for å finne et reiselån med gunstigst mulig rente for deg.

Med et nytt år på trappene og noen ledige fridager i julen benytter mange tiden til å legge årets reiseplaner og bestiller gjerne både vårturen og sommerferien i samme slengen. Det skyldes nok at mange av reiseselskapene og flyselskapene har det største utvalget foran en ny sesong og at de gjerne slår til med noen veldig gunstige tilbud. Om du ikke har funnet et reisemål som virker spennende kan kanskje disse tipsene gi litt inspirasjon

Annonsørinnhold

Øyhopping i Hellas

En av mine aller største feriefavoritter er en øyloffe ferie i Hellas. Jeg har benyttet denne reisemåten i åresvis og blir aldri lei. Kykladene er en av øygruppene som er enkelt å reise i med gode båtforbindelser fra både Athen/Pireus og Santorini. Prisene på flyreiser og overnatting er svært gunstig nå og ferge og båtbilletter kan bli utsolgt på de mest populære strekningene så book tidlig om du skal avgårde i høysesongen.

Les mer om øyhopping i denne artikkelen

Roadtrips

Helt fra jeg var liten har klassiske bilferier eller roadtrips vært en del av livet mitt. Min første bilferie var jeg på da jeg var 7 måneder gammel og siden det har det gått slag i slag. Mitt yngste barn var på sin første bilferie når hun var 6 uker gammel så med god planlegging og rikelig med tid mellom destinasjonene kan denne ferieformen fungere for alle. Europa byr på mange spennende ruter og du kan allerede nå bestille flybilletter og booke din leiebil til din neste roadtrip!

Les mer om min siste Roadtrip til Latgale regionen i Lativa her

Langreise til Asia

Mange av flyselskapene har nå gunstige reiser til spennende destinasjoner i Asia. Book dine billetter nå mens det ennå er igjen av de billigste versjonene og du vil ha mer å rutte med under selve reisen. Kjøp en langdistansebillett til Asia og ta en rundreise til noen av de mer uoppdagede og uberørte stedene. Hva med å oppleve Mekongdeltaen i Vietnam fra en liten trebåt?

Les mer om opplevelser i Mekongdeltaen her

Hvordan fungerer Sambla?

Sambla fungerer som en låneformidler som sjekker og sammenligner hele 9 ulike banker og långivere for å finne den beste långiveren for akkurat deg. Tjenesten er helt gratis og sikrer deg den beste renten og vilkårene. Et reiselån er som et forbrukslån uten sikkerhet og med Sambla sin online tjeneste kan du enkelt taste inn dine personopplysninger, ønsket lånebeløp og nedbetalingstid og Sambla vil undersøke lånebetingelsene for deg fra 9 forskjellige banker og långivere. Du vil så motta et knippe lånetilbud og sammen med en konsulent kan du gå gjennom og velge det lånet som passer best for deg. Om du er fornøyd med lånetilbudet signerer du lånedokumentene med BankID og pengene utbetales til din konto iløpet av noen få dager.

 

Ifølge Samblas lånekalkulator vil et reiselån på 50.000,- med en nedbetalingstid på 5 år gi ca. 989,- i månedlige kostnader for deg. Dette er kun et eksempel og endelige lånebetingelser vil bli presentert individuelt for deg basert på dine personopplysninger.