Reise- og turgleder trenger ikke alltid bare å være til steder og destinasjoner langt borte. Ofte er det de nærmeste turopplevelsene som gir oss flest gleder, og det gjelder selvsagt for de som ofte er på fjelltur med sin firbeinte turkamerat, hunden.

Yngstemann i familien på tur med nabohunden Pelle


Annonsørinnhold

Jeg har aldri hatt egen hund men har vokst opp med hund i familien. Mine besteforeldre hadde en liten, søt dvergpuddel som jeg bare elsket å gå på tur med når vi var på besøk i helgene og jeg hadde også en hund i nabolaget jeg luftet regelmessig som liten. Jeg har også opp igjennom årene hatt naboer og venner med hunder og har gledelig stilt opp når de har trengt feriepass eller helgepass til kjæledyrene.

Pelle er en nysgerrig og aktiv hund!

Som hundepasser har jeg gått mang en herlig fjelltur i årene som har gått, og det er noe eget med å observere den energien og nysgjerrigheten de utviser hele tiden og man kan nesten spørre seg hvor de tar all denne entusiasmen fra. Riktig fòr er selvsagt en viktig ingrediens, men om du ønsker å gi hunden din ekstra gode vilkår kan omega 3 tilskudd med Vital Chew være et godt alternativ. De hendige kapslene sikrer riktig og sølefri dosering, er enkel å gi og er spesielt tilpasset din hunds størrelse, alder og tilstand, og det er jo spesiellt hendig når man bare er passepike! Dessuten, så er VitalChew ikke bare bra for hunden din, men den er også en liten godbit som den kan belønnes med etter en lang fjelltur. Også svært hendig når man vil gi hunden noe godt uten at det er usunt.

En liten godbit etter endt tur er alltid populært.

Interessert i å vite mer om VitalChew? Sjekk ut hjemmesiden deres for å lære mer om alle fordelene.

Annonsørinnhold