Jeg har besøkt mange ulike spa fasiliteter med ulike spesialiteter og tilbud, men aldri har jeg vært på et mer eksotisk spa tilbud enn det vi fant i Koscierzyna på Stary Browar Hotel og bryggeri. Spesialiteten her var tilbud om å bade i øl! Ja du leste riktig. I et eget lite rom hadde de to trestamper spesielt tilrettelagt for en ølopplevelse utenom det vanlige.

Promosamarbeid

De to stampene hadde plass til en person i hver, så dette var også helt perfekt for et par som ønsket en romantisk og avslappende opplevelse sammen. Ølbadet skal virke avslappende og anbefales som en avslutning på en lang dag med sighseeing, konferanse eller aktiviteter. Jeg kjente ihvertfall at det gjorde godt etter en lang dag med reising og opplevelser i Pommern regionen i Polen.

Før behandlingen kunne starte og vi fikk bade i ølet, ble karene klargjort og vasket. Deretter ble ølet fyllt inn via en slange fra bunnen av og boblet opp og virvlet rundt i karet. Systemet hadde tidsinnstilling og en behandling varte ca. 20 minutter. Da ble ølet automatisk tappet ut igjen og man kunne benytte dusjen i rommet for så å slappe av på to store liggestoler.

Selvsagt kunne man smake på hotellets eget brygget øl mens man badet, og vi fikk et tasting brett med tre ulike øl i. Det var en ganske herlig opplevelse å ligge til bløt i øl samtidig som man kunne smake på herligheten.

Om du vil teste ut ølbading finner du mer informasjon om dette på hotell Stary Browars hjemmeside. Husk å booke din behandling i god tid grunnet begrenset kapasitet.

Vil du lese mer om opplevelser i Pommern regionen? Her finner du flere spennende historier:
Reisebrev fra Sopot – Polen
Rolig formiddag i gamlebyen, Gdansk
Frokost i det grønne i Sopot
La deg friste – Slow Food Festival i Sopot
Polen for livsnytere
En kulinarisk reise ved Polens Riviera

Denne opplevelsen ble gjennomført som en del av kampanjen #LifestylePolen som ble arrangert av NordicTB i samarbeid med Polen Travel og Pomorskie Travel. Alle meninger er helt og holdent mine egne.