På øl-spa i Polen – om å bade i øl!

av | Adventure, Helse og velvære

På øl-spa i Polen – om å bade i øl!

Det å reise på spaweekend øker i popularitet og det er mange ulike spa opplevelser du kan velge mellom. Jeg har besøkt en god del ulike spa fasiliteter med ulike spesialiteter og tilbud over hele verden, men aldri har jeg vært på et mer eksotisk spa tilbud enn det vi fant i Koscierzyna på Stary Browar Hotel og bryggeri. Spesialiteten her var tilbud om å bade i øl! Ja du leste riktig. I et eget lite rom hadde de to trestamper spesielt tilrettelagt for en spa- og ølopplevelse utenom det vanlige.

Promosamarbeid

Ideell spa-opplevelse for par

Spa og velvære fasilitetene på hotellet holdt til i øverste etasjen. Her var det både jacuzzi, tørr- og steam sauna og hyggelige områder for å slappe av på. I denne delen av velværeområdet finner du også en dusj med aromaterapi, isfontene og en egen saunadusj for å kjøle seg ned mellom badstu øktene. På et separat rom finnes også en infrarød sauna.

For å benytte ølstampene må du bestille tid i resepsjonen i god tid på forhånd. De to trestampene ligger i et eget, separat rom fra resten av velværeavdelingen og hadde plass til en person i hver. Det var altså helt perfekt for en romantisk og avslappende velværeopplevelse for par, men også om du ønsket å slappe av sammen med en god venn.

Å bade i øl har en avslappende effekt

Effekten av å bade i øl sies å skal være avslappende og anbefales som en avslutning på en lang dag med sighseeing, konferanse eller aktiviteter. Jeg kjente ihvertfall at det gjorde veldig godt etter en lang dag med reising og opplevelser i Pommern regionen i Polen.

Slik foregikk ølbadingen

Før behandlingen kunne starte og vi fikk bade i ølet, ble karene klargjort og vasket. Når gjestene var klare for å gå oppi ble ølet fylt inn i karet via en slange fra bunnen av, og boblet opp og virvlet rundt i karet. Når alt så var klart var det bare å hoppe oppi og nyte det varme, deilige ølet, og slappe av. Systemet hadde tidsinnstilling og en ølbehandling varte ca. 20 minutter. Deretter ble ølet automatisk tappet ut igjen av karet. Etter at behandlingen var over kunne man benytte en egen dusj som var i rommet for å skylle av restene av ølet. Deretter kunne man slappe av en liten stund på to store liggestoler som var i rommet.

Drikk øl mens du bader i øl

Når man tilbyr ølbading på et hotell med eget bryggeri får man selvsagt også smake på hotellets selvbryggede øl. Klart på kanten av ølkarene stor et tasting brett med tre ulike øl i som kunne nytes mens man slappet av i ølet. Det var en ganske herlig opplevelse å ligge til bløt i øl samtidig som man kunne smake på herligheten.

Slik kan du bade i øl

Syns du dette hørtes ut som en fin spaopplevelse? Om du vil teste ut ølbading finner du mer informasjon om dette på hotell Stary Browars hjemmeside. Husk å booke din behandling i god tid grunnet begrenset kapasitet.

Les mer om spennende opplevelser i Polen

Vil du lese mer om opplevelser i Pommern regionen? Her finner du flere spennende historier:
Reisebrev fra Sopot – Polen
Rolig formiddag i gamlebyen, Gdansk
Frokost i det grønne i Sopot
La deg friste – Slow Food Festival i Sopot
Polen for livsnytere
En kulinarisk reise ved Polens Riviera


Denne opplevelsen ble gjennomført som en del av kampanjen #LifestylePolen som ble arrangert av NordicTB i samarbeid med Polen Travel og Pomorskie Travel. Alle meninger er helt og holdent mine egne. 

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)