Nyt et elvecruise i Europa med VIVA Cruises

av | Adventure, Rundreiser

Et elvecruise i Europa er på manges bucketliste, og det er kanskje ikke så rart. Med et elvecruise kan du oppleve vakker natur langs elvebredden, oppleve nye byer og landsbyer hver dag, spise og drikke godt og kanskje best av alt, ha hotellrommet ditt med deg på hele turen.

SPONSET SAMARBEID

Om du har drømt om å reise på et elvecruise i Europa har vi en gladnyhet til deg. Du har nemlig nå sjansen til å vinne et fantastisk valgfritt 7 netters elvecruise for 2 personer, med all inclusive pakke, til en verdi av inntil 40.000,- (4000 euro)! Leverandør av den fantastiske premien er vår partner VIVA Cruises, som vil ta vinneren med på opplevelser de sent vil glemme.

Hvordan kan du bli vinneren?

For å ha sjansen til å bli den heldige vinneren av det eksklusive elvecruiset, som er hovedpremien i vår store julekalender 2022, må du svare riktig på ett eller flere av dagsoppgavene i kalenderen. For hver dag du deltar, og svarer riktig, mottar du ett lodd i trekningen av hovedpremien. Altså, jo flere dager du deltar, jo flere lodd kan du få i hovedtrekningen!

VIVA Cruises har en rikholdig rutemeny å velge fra

Med VIVA Cruises kan du utforske Europas elver på en behagelig og interessant måte. Selskapet tilbyr både korte og lange elvecruise, så her kan du planlegge en opplevelsesreise for både ovale weekender og lengre ferieturer. I tillegg til utallige ulike ruter kan du også velge mellom mange ulike startpunkt for ditt elvecruise. Der går turer ut fra både Wien, Frankfurt, Dusseldorf, Regensburg og Passau for turer på elven Danube, eller hva med en spennende reise på elvene Rhinen, Rhone, Mosel, Main eller Seinen? Start og stoppstedene er mange og varierte!

I tillegg til de klassiske elvecruisene tilbyr også VIVA Cruises tematurer. Både velvære-cruise, cruise med vintema, julemarkeder samt festlige jul- og nyttårscruise står på planen, for å nevne noen få.

Topp moderne skip med hyggelig atmosfære

VIVA Cruises har i dag total 8 båter som kontinuerlig bringer gjester til nye opplevelser på og langs Europas elver, og i løpet av våren 2023 ankommer MS VIVA TWO, selskapets andre egenbyggede skip. Det nye skipet er 135 meter langt og 11,5 meter bredt, og kan ta inntil 190 passasjerer fordelt i 95 lugarer.

Lugarene er fordelt over 3 dekk, og de kommer både som luksuriøse suiter og juniorsuiter med fransk balkong og standard dobbeltrom med store panoramavinduer ut mot elven. Rommene er utstyrt med flatskjerm, minibar, pleieprodukter fra Rituals, Nespressomaskin, safe og air condition.

Er du lysten på å holde formen vedlike under oppholdet kan det være kjekt å vite at det er både trimrom, sauna, utendørs boblebad og putting green ombord. Det er også mulig å låne sykler ombord for landekskursjoner på egen hånd.

Intime elvecruise med få gjester

VIVA TWO blir selskapets største skip, mens det minste i stallen er sjarmerende MS SWISS RUBY som kun tar 88 passasjerer og tilbyr et autentisk og intimt elvecruise. De fleste skipene tar mellom 130-150 passasjerer så det er uansett ikke de store folkemengdene og man får god tid til å sosialisere med de andre passasjerene om man ønsker det.

Restaurant elvecruise VIVA Cruises

Elvecruise med VIVA Cruises er all-inclusive

Et elvecruise med VIVA Cruises er alltid en all-inclusive reise. Hos VIVA betyr dette at alle måltider om bord på skipet er inkludert. Start dagen med en rikholdig frokostbufet, og nyt gourmetmåltider servert ved bordene til både lunsj og middag. Alle drikkevarer, inklusiv alkoholholdige drikkevarer fra en innholdsrik meny, er også inkludert under hele oppholdet.

Når det gjelder måltidene tilbyr VIVA høy grad av fleksibilitet. Maten må ikke inntas til faste tider, og man har ikke faste plasser man må forholde seg til, så du står fritt til å innta måltidet når det passer deg best, innenfor de romslige tidsrommene hvor det er åpent for servering.

Ønsker du å nyte livet på lugaren kan det være greit å vite at minibaren også er en del av all inclusive pakken, og derfor etterfylles den hver dag med både vann, mineralvann og øl som standard. Det du trenger å betale ekstra for under cruiset er de valgfrie ekskursjonene du kan delta på når skipet ligger i havn, eller hvis du vil ha spesielt eksklusive viner eller annen eksklusiv alkohol. Dette kan da kjøpes fra et eget menykart.

Slik kan du vinne hovedpremien i årets julekalender

Når du deltar i årets julekalender med rett svar på dagens spørsmål, mottar du automatisk ett lodd i trekningen av hovedgevinsten. Det vil si at om du deltar med riktig svar alle dagene, har du 24 vinnersjanser i hovedtrekningen som foregår etter at alle lukene er åpnet den 24. desember. Delta på julekalenderen her

Ikke gå glipp av den unike muligheten til å oppleve et eksklusivt elvecruise, i tillegg til mange andre flotte reise- og opplevelsespremier!

Finn mer informasjon om de ulike elvecruisene VIVA Cruises tilbyr her

Premien fra VIVA Cruises må benyttes innen utgangen av 2023. Reise til og fra start og stoppsted for cruiset er ikke inkludert i premien.

Denne artikkelen er en del av en artikkelserie som presenterer årets premier og premiesponsorer i Julekalender 2022.

Alle foto i artikkelen: VIVA Cruises

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)