Norsk Fjellsenter – et av landets råeste museum!

av | Adventure, Gjenoppdag Norge, Museum, Naturopplevelser

Foto: Kathrine Dokken/Kreativ Strek AS / Norsk Fjellsenter

Norsk Fjellsenter – et av landets råeste museum!

Fjella har alltid lokka på oss mennesker. I utstillinga på Norsk fjellsenter får du et tilbakeblikk i menneskenes bruk av fjellene, fra tidlig jakt, til engelske pionerer og norske budeier.

Norsk Fjellsenter

Foto: Kathrine Dokken/Kreativ Strek AS / Norsk Fjellsenter

SPONSET SAMARBEID

Værrom, mammut og skatter fra isen

Hos Norsk Fjellsenter kan du teste ut værrommet med vind, tåke, lyn og torden, oppleve skiftende årstider i fjellheimen på storskjerm, forme ditt eget landskap i sand og vann, hilse på en fullskala mammut og sniffe inn lukta av sure sokker i ei mini turistforeningshytte. Eller ta en titt på de verdenskjente funnene som Norges eldste klesplagg, Norges eldste sko og Norges eldste bue – skatter som har smelta fram fra isen i fjella.

Barn kan leke seg gjennom en rebusløype i utstillinga og en natursti ute i skogen bak senteret. Hver fredag er det vikingfredag og spennende opplegg for modige barn.
Museumsbutikken har det du trenger av fjell-litteratur, turkart, turbøker og bamser av norske dyr.

Bestill billetter til Norsk Fjellsenter

Åpningstider og gavekort finner du her

Vinn billett til Norsk Fjellsenter

Vinn en familiebillett for 2 voksne og 3 barn til Norsk Fjellsenter. Svarer du riktig på spørsmålet under luke nr. 8 i vår store julekalender kan denne premien bli din!

 

Denne artikkelen er en del av en artikkelserie som presenterer årets premier og premiesponsorer i årets Julekalender.

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)