Mye moro hos Høyt og Lavt Lillestrøm

av | Adventure, Klatring og Via Ferrata

Foto: Høyt & Lavt Lillestrøm

Mye moro hos Høyt og Lavt Lillestrøm

Med 20 aktivitetsløyper, 41 zipliner, hoppetårn og en kjempetrampoline er Høyt & Lavt Lillestrøm en av Norges aller største klatreparker.

SPONSET SAMARBEID

Et stort utvalg av spennende aktivitetsløyper

Hos Høyt & Lavt Lillestrøm finner du aktivitetsløyper med ulike hindre som går fra tre til tre inne i dette flotte skogsområdet. Det kreves ingen forkunnskap, og alle får opplæring innen de kan gå ut på egenhånd.

Løyper tilpasset de aller fleste

Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg. Fra de enkle oransje, via lysegrønne, mørkegrønne, blå, rød og helt opp til vår sorte løype for de aller tøffeste. Med så mange ulike nivå er dette supre aktiviteter for hele familien eller vennegjengen.

Hvem passer aktivitetsparken for

Parken passer for barn fra ca. tre år til ungdom, voksne og spreke besteforeldre.

Høyt og Lavt Lillestrøm
Høyt og Lavt Lillestrøm

Foto: rb.no / Høyt & Lavt Lillestrøm

Høyt og Lavt Lillestrøm

Foto: Høyt & Lavt Lillestrøm

Bestill billett til Høyt & Lavt Lillestrøm

For å bestille din billett til aktivitetsparken kan du enkelt booke på deres hjemmeside

Vinn dagspass for hele familien

Svarer du riktig på spørsmålet under luke nummer 7 i vår store Julekalender er du med i trekningen om et dagspass for hele familien til Høyt & Lavt Lillestrøm (inntil fem pers). Verdi kr 1875,-. (Gavekortet gjelder i ordinær åpningstid i perioden mai-oktober 2021. Husk å reserver plass på nettsiden vår i forkant av besøket for å være sikret plass.

 

Denne artikkelen er en del av en artikkelserie som presenterer årets premier og premiesponsorer i årets Julekalender. 

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)