Med SAS i LA – behind the scene

av | Storby, Storbyopplevelser

Forrige uke åpnet SAS sin nye direkterute fra Stockholm til LA, og dette ble selvsagt markert både på Arlanda og i Los Angeles med snorklipping, gallamiddager, business seminar og beachparty. Jeg var så heldig å få være med som deltaker og observatør under denne markeringen og har laget noen «behind the scene»-filmer som gir deg litt innsikt i hvordan alle de høytidelige og festlige markeringene og lanseringsturen til LA med SAS ansatte, samarbeidspartnere, journalister, bloggere og andre inviterte var.

Promosamarbeid med SAS
Venice Beach i LA. Herlig med litt sommerfølelse og temperatur midt i mars!

Nedenfor finner du 3 små filmer jeg har produsert fra åpningsmarkeringen og dagene i LA. Første dag kan kort oppsummeres med offisiell åpning og snorklipping på Arlanda, en herlig flytur på Business Class, sykkeltur på Venice Beach og vegansk hageparty i LA…en ekstra lang dag med andre ord, i og med tidsforskjellen mellom her og LA.

Dag 2 startet med en frisk treningsøkt på Santa Monica Beach med PT Lars Wallin (fra bl.a. Svenske Hollywoodfruer) før vi hadde et meget interessant Business seminar med SAS, Visit California og gode samarbeidspartnere på et konferansesenter plassert like på stranden i Santa Monica. Det ble til og med tid til en kort avslappingsøkt ved bassenget før dagen ble toppet med gallamiddag i toppetasjen på Hotel Mr. C i Beverly Hills, med utsikt over hele Beverly Hills, Hollywood og resten av byen!

Dag 3 av lanseringsturen startet med et interessant seminar og besøk hos Google LA før vi fikk noen timer til å utforske byen på egen hånd. Jeg valgte å møte venner for lunsj på Malibu Pier, et helt herlig sted for både surfing, fisking, bading og ikke minst avslapping. Om kvelden ble det arrangert Beach Party på Santa Monica Beach med grillmat, en fantastisk solnedgang og live konsert med Timbuktu!

Siste dag av turen var viet noen timer på egen hånd, som jeg brukte til å utforske Santa Monica Pier og beach før retur til Stockholm igjen.

 

Santa Monica Beach i LA. Vil du også tilbringe ettermiddagen her? Fly med SAS direkte fra Stockholm til LA! Finn dine billetter her: bit.ly/1R9iqbV #SASinLA #ad
Posted by Norske reiseblogger on Sunday, March 20, 2016

Turen som helhet var utrolig interessant og lærerik og gjorde sitt til at jeg fikk innsikt i alt det arbeidet som ligger bak det å lansere en ny flyrute. Fra beslutningen om å åpne en ny rute til den faktisk er i gang kan det gjerne ta 1,5 år og det er mange detaljer, personale og samarbeidspartnere som skal på plass før ruten kan realiseres!

Vil du også oppleve LA? Bestill dine flybilletter med SAS direkte fra Stockholm til LA her.

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)