Jeg har vært på mange reiser i Spania, både til store byer, små landsbyer, vært på badeferie, på kulinarisk oppdagelsestur og på innholdsrike roadtrips. Idag returnerer jeg til dette mangfoldige landet for å utforske og oppdage en ny region, Costa Brava i Catalonia.

Promosamarbeid

Jeg skal fly til Barcelona og derfra er det noen timers biltur østover langs kysten til første stoppested på min reise som er Cadaques. Herfra blir det kortere dagsetapper til Portlligat, Colera og Besalu og til slutt ender vi opp i Girona. Vi skal underveis på turen bli bedre kjent med den lokale kulturen, maten og utendørs opplevelsene og jeg vil oppdatere det interaktive kartet under med informasjon, bilder og annet snadder i tillegg til innlegget her som vil oppdateres etter reisen.

Du kan følge meg og mine gode kolleger i NordicTB underveis ved å følge hashtaggen #CataloniaCostaBrava i alle sosiale kanaler.


Denne kampanjen er et promosamarbeid mellom NordicTB og Catalan Tourist Board. Alle meninger og holdninger er som alltid helt og holdent mine egne.

#CataloniaCostaBrava #inCostaBrava #CatalunyaExperience