Med kajakk til Verdens Ende

av | Adventure, Gjenoppdag Norge, Naturopplevelser

Kajakkpadling til verdens ende. (Alle foto i artikkelen: Kajakkpadling.no)

I den vakre skjærgården ved Tjøme og Hvasser kan du oppleve skikkelig padleglede. Tett på naturen, og dyrelivet langs kysten tilbyr Kajakkpadling.no turer for både erfarne padlere og nybegynnere, hele året.

Kajakkpadling.no

SPONSET SAMARBEID

I ett med elementene

Det å komme seg på sjøen og være i ett med elementene er en opplevelse man sent vil glemme. Med Kajakkpadling.no kan du få unike opplevelser i kajakk gjennom hele året. Du kan også delta på introkurs, grunnkurs og teknikk-kurs hvor deltagerne mottar våtkort.

kajakkpadling

Kajakkpadling for alle

Kajakkpadling.no drives av den utflyttede dansken Tine Raisbæk. Hun har padlet siden 1996, og holdt sitt første kajakk-kurs i 2009. Siden den gang har hun bygget en solid bedrift fra sin base i Vestfold, og tar imot kunder fra både fjernt og nært. De fleste turene og kursene hun tilbyr er lokalisert flere steder i Vestfold og Telemark, men det er også mulig å bestille kurs der du er på forespørsel.

Et av målene til Tine er at det skal være lav terskel for å prøve ut kajakkpadling. Hun tar deg gjerne imot deg som bare vil teste ut hvordan det oppleves, eller deg som vil perfeksjonere kunnskapene og teknikken. Her er det åpent for padlere i alle ferdighetsnivå.

kajakkpadling

Optimal padleopplevelse

Med utstyr og kajakker av høy kvalitet, har Tine fokus på å formidle trygg padling og sikkerhet i tråd med Padleforbundets krav. For en best mulig opplevelse og padleglede, er det viktig at hver deltaker får til rådighet en kajakk som passer godt, og derfor har hun over 30 kajakker i ulik størrelse tilgjengelig, og har mulighet til å arrangere turer for større grupper.

Selvsagt kommer også fullt utstyr i ulike størrelser for padling i enhver årstid, inklusive tørrdrakter for høst- og vinterpadling. Planlegger du å ta med hele familien på tur har hun også tilgjengelig 6 barnekajakker.

Kajakkpadling

Book din neste kajakkopplevelse

Vil du bestille et padlekurs, delta på en av turene eller forespørre et større arrangement med Kajakkpadling.no kan du følge denne lenken.

En populær kajakktur til Verdens Ende.

En av turene som tilbys gjennom Kajakkpadling.no og Tine er padletur til Verdens Ende.

Verdens ende ligger helt sør på øya Tjøme, 26 kilometer sør for Tønsberg. I dette området ligger også Færder nasjonalpark med et yrende fugle- og dyreliv, og unik kystnatur. Her kommer du overraskende tett på dyrelivet langs holmer og skjær, og der finnes også en sammenhengende padleled med tilrettelagte padlehuker i området for deg som vil legge ut på en lengre padletur.

Svarer du riktig på spørsmålet bak luke nummer 16 i vår julekalender kan du vinne et gavekort på 1000,- fra Kajakkpadling.no. Må benyttes innen utgangen av 2023. 

Kajakkpadling.no

Denne artikkelen er en del av en artikkelserie som presenterer årets premier og premiesponsorer i årets Julekalender.

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)