Juleshopping i Stockholm

av | Shopping, Storbyopplevelser

Juleshopping i en europeisk storby er et herlig avbrekk i adventstiden. Juleshopping i Stockholm er intet unntak. Koselige lyspyntede handlegater og utendørs julemarkeder gav oss virkelig en stemningsfull ramme for hyggelige juleinnkjøp.

Boden over er fra en markedsplass i Gamla Stan, men mange steder i Stockholm fantes det åpne plasser med utendørs julemarkeder. Over alt kunne man kjøpe alt fra tøfler og strikkegensre, til varme pølser, øl fra mikrobryggeri, nisser, rare gaver og smånips. Også ristede mandler da, som både lukter og smaker så himmelsk…!!! 

Bodene stod på rekke og rad og fristet oss til å åpne lommeboken. En herlig blanding av smått og stort, nyttig og unyttig. Kjekt at vi fikk mye mer for den den svenske kronen enn for den norske kronen 🙂

På markedsplassen i Gamla Stan stod der også et svært juletre ferdig julepyntet med lyslenker. Stemningsskapende i kulden! Førjulsshopping i Stockholm kan absolutt anbefales! 🙂

Utsikt fra hotellrommet vårt på Hotell Reisen i Stockholm.
Følg oss i sosiale medier:

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)