Elvecruise på Rhinen med VIVA Cruises

av | Adventure

Elvecruise på Rhinen med VIVA Cruises

Et elvecruise på Rhinen med VIVA Cruises er årets hovedpremie i Julekalender på Let’s get lost. Her kan du lese mer om den flotte premien og hvordan du kan delta i trekningen. 

Elvecruise med VIVA Cruises

Alle foto i artikkelen: VIVA Cruises.

SPONSET SAMARBEID

Har du drømt om delta på et elvecruise i Europa? Nå er sjansen for å vinne et fantastisk 7 netters elvecruise på Rhinen for 2 personer, ombord på det splitter nye skipet MS VIVA One her! Vår partner VIVA Cruises vil ta vinneren med på opplevelser de ikke vil glemme.

Elvecruise med spennende stopp og opplevelser langs ruten

Det 7 netters elvecruiset på Rhinen som du kan vinne starter i Düsseldorf om ettermiddagen dag 1 av reisen, før det legger i vei mot Amsterdam på første cruisedag. Når du våkner opp i Amsterdam morgenen dag 2 vil du ha en hel dag for å utforske byen. Du kan velge å delta på en av de mange ekskursjonene som tilbys ombord, vandre gatelangs eller ta en shoppingtur i byen med de mange kanaler og broer.

Neste stopp etter Amsterdam er byen Hoorn, og her vil du også ha en full dag til disposisjon for å slappe av ombord eller utforske området gjennom spennende ekskusjoner eller bare på egen hånd.

På dag 4 vil du våkne opp i Rotterdam og dagen står til disposisjon for deg med spennende opplevelser i dette området før båten forlater havnen om kvelden. Turen går videre til Gent på dag 5 med ankomst på tidlig formiddag, slik at du har nok av tid til å oppleve alt det spennende Gent har å by på. Om kvelden setter skipet kursen nordover igjen mot Antwerpen med ankomst tidlig morgen dag 6 og avreise igjen tidlig ettermiddag. Du vil likevel få nok av tid til å delta på ekskursjoner med de andre cruisepassasjerene eller utforske på egen hånd.

Siste havn før retur til Düsseldorf igjen er Nijmegen, hvor du kan nyte en deilig frokost mens skipet seiler oppover elven og legger til kai. Båten vil ligge i rundt 6 timer her før siste etappe påbegynnes. Tidlig morgen på dag 8 vil du våkne full av inntrykk og opplevelser i Düsseldorf etter et herlig elvecruise ombord på det splitter nye skipet MS VIVA One.

Les også om VIVA Cruises sine ekspedisjonscruise med skipet MS Seadventure her

Restaurant elvecruise VIVA Cruises

Alle elvecruise med VIVA Cruises er all-inclusive

Når du reiser på elvecruise med VIVA Cruises er det alltid en all-inclusive reise. Hos selskapet betyr dette at alle måltider, med en rikholdig frokostbufet, og gourmetmåltider servert ved bordene til både lunsj og middag er inkludert. Alle drikkevarer, inklusiv alkoholholdige drikkevarer fra en innholdsrik meny, er også inkludert under hele oppholdet.  

Det er heller ikke faste tider du må innta måltidene eller faste sitteplasser, så du står fritt til å innta måltidet når det passer deg best innenfor tidsrommene det er åpent for servering, i en av de to restaurantene ombord. 

På lugaren vil du også ha en egen minibar inkludert i prisen som etterfylles hver dag med både vann, mineralvann og øl som standard. Det du trenger å betale ekstra for under cruiset er de valgfrie ekskursjonene som du deltar på når skipet ligger i havn, og hvis du vil ha spesielt eksklusive viner eller annen alkohol. Dette kan da kjøpes fra et eget menykart. 

Lugar elvecruise VIVA Cruises

MS VIVA One – et splitter nytt skip

MS VIVA One er et helt nytt skip som skal settes inn i drift over nyttår. Skipet er 135 meter langt og 11,5 meter bredt, og kan ta inntil 176 passasjerer fordelt i 88 lugarer. 

Lugarene er fordelt over 3 dekk, og de kommer både som luksuriøse suiter med privat balkong, som juniorsuiter med fransk balkong og standard dobbeltrom med store panoramavinduer ut mot elven.

Er du lysten på å holde formen vedlike under oppholdet kan det være kjekt å vite at det er både trimrom, sauna, utendørs boblebad og putting green ombord. Det er også mulig å låne sykler ombord for landekskursjoner på egen hånd.  

Slik kan du vinne hovedpremien i årets julekalender

Når du deltar i årets julekalender med rett svar på dagens spørsmål, mottar du automatisk ett lodd i trekningen av hovedgevinsten. Det vil si at om du deltar med riktig svar alle dagene, har du 24 vinnersjanser i hovedtrekningen som foregår etter at alle lukene er åpnet den 24. desember. Delta på julekalenderen her

Ikke gå glipp av den unike muligheten til å oppleve et eksklusivt elvecruise!

Finn mer informasjon om elvecruiset på Rhinen her

Premien fra VIVA Cruises må benyttes innen utgangen av 2022, og der er hele 8 ulike reisedatoer å velge mellom. Reise til og fra Düsseldorf er ikke inkludert i premien.

Denne artikkelen er en del av en artikkelserie som presenterer årets premier og premiesponsorer i Julekalender 2021. 

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)