Bli med på helikoptertur over Helsinki! (video)

av | Adventure

På en kald og klar vintermorgen tok jeg en helikoptertur for å se Helsinki fra luften. Solen var akkurat på vei opp og det var kun et lett skydekke som slapp igjennom striper av sollys. Nydelig, med andre ord!

Start og landing var ved en vakker, frossen innsjø like utenfor bykjernen, og mens vi ventet på at helikopteret skulle komme ble det tid til en liten fotorunde.


Foto fra instagram.com/norskereiseblogger

Fra helikopteret ble det filmet og fotografert ivrig. Vi var 6 passasjerer med på turen, og med rundt regnet 13-14 ulike foto og filmkamera (inkludert mobiltelefoner) ombord så vi nok ut som en gjeng papprazziaer der vi kom flygende 🙂

Foto fra instagram.com/norskereiseblogger

Soloppgangen gav et varmt lys over det ellers så frosne Helsinki, så det var vanskelig å legge fra seg kameraene og ekstra vanskelig å velge hvilket kamera som skulle prioriteres for hvilket område. Jeg endte opp med å prioritere filming, knipse litt oversiktsbilder med kamera og fange noen stemningsbilder med mobilen. Jeg tok meg selvfølgelig også tid til å bare nyte utsikten uten noen «forstyrrende» elementer av noe slag.

Enjoy!

Følg oss i sosiale medier:


Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)