Ansvarlig mat- og reiseblogging med blogAway

av | Uncategorized @nb

Klør det i reise- og bloggefoten og du i tillegg er klar til å hive deg rundt og reise om en uke kommer det her ett hett tips til deg. 

Helgen 31. mai til 2. juni 2013 arrangerer organisasjonen blogAway sin første helgekonferanse som fokuserer på ansvarlig mat- og reiseblogging, LetsBlogAbrusso. Konferansen avholdes i Abrusso-regionen, i fjellbyen Santo Stefano di Sessanio i Medici i Italia.Her sies å være et vakkert landskap, masse ulikt å oppleve og området fokuserer sterkt  på mat, vin og kulturopplevelser.

Skjermdump fra blogAway sin websideKonferansen holdes på engelsk, og ifølge programmet vil den dekke en rekke grunnleggende ferdigheter som trengs for å bli en suksessfull blogger. Temaer som berøres er bl.a. hvordan du skal skape din egen ”stemme”, hvilke kriterier du bør involvere i bloggpostene for å tiltrekke lesere, sidedesign, fototips, hvordan benytte sosiale medier til å øke trafikken på bloggen og hvordan tjene penger på mat- og reiseblogging. Herfinner du programmet til konferansen

Skjermdump fra blogAway sin webside


 Konferansen har mange spennende foredragsholdere inkludert internasjonalt anerkjente mat- og reisebloggere. Sjekk ut listen over foredragsholdere her
 

Om blogAway og LetsBlogAbrusso:

LetsBlogAbruzzo – la oss blogge om Abruzzo – er et prosjekt som ble til i 2011 av Sammy Dunham og Helen Free, som er grunnleggere av blogAway. Prosjektet var delvis en direkte årsak av jordskjelvet i 2009, for å støtte regionens arbeid med å bygge seg opp etter skadene. Målet med prosjektet var å legge til rette for bloggere og aktive brukere av sosiale medier for å sette et positivt fokus på Abruzzo, regionens historie, kultur, matkultur og vin. BlogAway donerer deler av overskuddet til to lokale formål som jobber med å preservere kultur og legge til rette for turisme, i tråd med sitt formål om og “blogge suksessfullt og ha positiv innvirkning lokalt»
 Både denne og fremtidige konferanser vil lokaliseres i områder som er i en prosess med å gjenoppbygg skader etter naturkatastrofer. Meningen er at samlingene skal bidra til å få positivt fokus på områdene gjennom aktive bloggere, som igjen vil føre til økt turisme og positiv økonomisk utvikling i valgte områder. 

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)