Jul- og adventstiden er en av de beste tidene gjennom året. Forberedelsene, forventningene og ikke minst jakten på den gode julestemningen er med på å gjøre de hele til en herlig periode med mye kos. For meg er en perfekt adventstid en tid med kaldt vær og litt snø ute og masse varme og lys inne, og selv om jeg ikke er oppvokst med tilgang på julemarkeder, så finner jeg ofte den gode julestemningen når jeg besøker disse på mine julereiser.

Stemningsfult med salgsboder på julemarkedene. Dette er fra et tidligere julemarkedsbesøk noen år tilbake


#SantaLineXmasTrip er en sponset kampanje

Vi pleier alltid å ta en helg i slutten av november eller begynnelsen av desember for å oppleve god julestemning, shopping og god mat og drikke i et annet land. Vi pleier selvsagt å legge turen innom så mange julemarkeder som vi finner på disse turene. I år går turen til Jylland på jakt etter den gode danske julestemningen blant områdets mange julemarkeder, koselige handlegater og lune restauranter.

God stemning og nydelige dufter på julemarkedene

Noe av det beste med danske julemarkeder, bortsett fra at du kan kjøpe mange unike og spesielle gaver i de mange bodene, er duften. Det dufter av nystekte pølser, brente mandler, stekte epleskiver og gløgg blant annet. Fakler og nisseluer, frostrøyk fra pusten og funklende juletrær, kanskje med et dryss av snø, setter den perfekte rammen. Jeg krysser fingre og tær for at det er akkurat en slik perfekt ramme vi finner på vår reise!

Lys, lukter, stemning og masse folk. Akkurat slik julemarkeden skal være på både dag- og kveldstid.

Jeg har tidligere ikke besøkt Jylland i adventstiden, men etter å ha sett på listen over de mange markedene rundtom ser jeg veldig frem til, og gleder meg til å oppleve dansk julestemning sammen med tre andre reisebloggerne fra Nordic Travel Bloggers.

Følg oss gjerne i alle sosiale kanaler gjennom hashtaggen #SantaLineXmasTrip under vår reise. Dette er en sponset kampanje kreert gjennom et i samarbeid mellom Nordic Travel Bloggers, Stena Line og Sembo.

Følg Norske reiseblogger i Sosiale medier: