Turen går til Island!

av | Naturopplevelser

Denne høstens store opplevelsestur for meg går til Island. Det er lagt opp til 4 dager med et tettpakket opplevelsesprogram som inkluderer nesten alt hva Island har å by på. Jeg skal på helikopterur, havsafari, besøke varme kilder, geysirer, kratere og huler for å nevne noe. Selvfølgelig blir det også masse bading, god mat og drikke.

Island har alltid fascinert meg masse, og jeg ser veldig frem til denne spennende reisen. Reiselektyre er innkjøpt, billetten er printet og kofferten skal straks pakkes. Det varierte programmet gjør at her må det pakkes ned både ullundertøy og bikini, vinterjakke, penkjole og ridebukse. Kamera er klart for å forevige alle de ulike inntrykkene og opplevelsene, og selvfølgelig kommer det mange opplevelsesrapporter fra mitt opphold på sagaøyen Island.

Har du vært på Island? Hvilke opplevelser eller naturfenomener syns du var de mest minnerike?

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)