Bo i luksushytter hos Mjøsli Lodge

av | Adventure, Hoteller, Naturopplevelser

Bo i luksushytter hos Mjøsli Lodge

Årets hovedpremie i Julekalender på Let’s get lost er et weekendopphold for inntil 8 personer hos Mjøsli Lodge i den store og flotte hytten Storstua! Her kan du lese mer om premien og hvordan du kan delta i trekningen.

Storstua Mjøslia Lodge

Alle foto i artikkelen: Mjøsli Lodge

SPONSET SAMARBEID

Luksus og komfort midt i naturen

Midt i et av de fineste rekreasjonsområdene i Norge, i Stange kommune i Hedmark, finner du Mjøsli Hytter og Naturpark, som tilbyr helt nye og velutstyrte utleiehytter med panoramautsikt over Norges største innsjø Mjøsa. Området ligger kun 30 minutters kjøring fra Gardermoen og er perfekt for deg som ønsker å feriere i naturen, men likevel ha umiddelbar nærhet til mer urbane strøk.

Mjøsli Lodge tilbyr førsteklasses overnattingsopplevelser i nye høystandardhytter. Her kan du ha et avslappende opphold, og nyte både innendørs- og utendørsaktiviteter med venner, familie og kolleger.

Storstua Mjøslia Lodge
Storstua Mjøslia Lodge

Storstua – en plass for å samles

I hytten Storstua kan du virkelig nyte det gode liv sammen med dine kjære. Hytten har hele 8 sengeplasser fordelt over 4 soverom, 3,5 bad og et stort og velutstyrt kjøkken. Selvsagt finner du også flere store og lekre avslappings- og bespisningsområder både inne og ute.

Sommerstid kan gjerne maten tilberedes utendørs på grillen, eller hva med å samles rundt bålpannen ute på en klar og kald vinterkveld? I Storstua har du mulighet til å samle venner eller familie til minnerike opplevelser samtidig som du er trygg på at alle har nok boltreplass både inne og ute.

Storstua Mjøslia Lodge
Storstua Mjøslia Lodge
Storstua Mjøslia Lodge

Aktiviteter for store og små året rundt

Like utenfor hytteveggen finner du et bredt utvalg av aktiviteter for enhver årstid. I tillegg til utallige kilometer med fine turstier finnes skiløyper, lekeplass, kanoutleie, tilrettelagte bade- og grillplasser. En liten kjøretur unna finnes det både klatrepark med 11 løyper og 13 ziplines, skianlegg for både langrenn og alpint med egne kjelkebakker, muligheter for hundekjøring både sommer og vinter, samt en liten og sjarmerende dyrepark, bare for å nevne noe.

Liker du å fiske er dette området også et eldorado for deg. I Mjøsa finnes det 21 fiskesorter og i hele Ringsaker Jakt- og fiskeområde er det ca. 50 vann og 60 km elver og bekker med fisk i, så her skal det være noe for enhver smak. Husk at du må kjøpe fiskekort for fisking i elver, bekker og vann, bortsett fra i Mjøsa hvor du kan fiske uten fiskekort.

Dette må du gjøre for å være med i trekningen

For å være med i trekningen om et weekendopphold i Storstua for opptil 8 personer hos Mjøsli Lodge må du delta med ett eller flere riktige svar i årets Julekalender. Vi åpner en ny luke på Let’s get lost hver morgen mellom 1. og 24. desember, og for hver dag du deltar med riktig svar får du 1 vinnersjanse i hovedtrekningen.

Om du deltar alle 24 dagene kan du derfor sitte igjen med hele 24 vinnersjanser i hovedtrekningen. I tillegg trekkes det selvsagt spennende daglige premier med gavekort på aktiviteter, opplevelser og overnatting over hele Norge, så her er det mange vinnermuligheter for dem som er med på moroa.

Logo Mjøsli Lodge

Premien fra Mjøsli Lodge må benyttes innen utgangen av 2021, og har en totalverdi på 7.950,-.

Vinneren trekkes etter den siste dagstrekningen 24. desember 2020.

Denne artikkelen er en del av en artikkelserie som presenterer årets premier og premiesponsorer i årets Julekalender.

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)