Savoy Boutique Hotel – Tallinn – Estland

av | Hoteller

Savoy Boutique Hotel – intimt, varmt og personlig luksus

Savoy Boutique Hotel ligger sentral plassert i gamlebyen i Tallinn. Hotellet er et femstjerners luksushotell, og ble kåret til Tallinns tredje beste hotell i Estland av Tripadvisor. Det fremgår også for gjestene i interiørdetajene, grad av komfort og den upåklagelige servicen.

Hotellet ble renovert i 2006 med vekt på kvalitet, design og luksus for gjestene. De har 44 rom og suiter og interiøret på rommene er spesiallaget i Italia for å gjenspeile kvalitet og den gjennomgående Art Deco stilen.

Fra resepsjonsområdet på Savoy Boutique Hotel i Tallinn

Førsteinntrykk

Resepsjonsområdet var holdt i lune og varme farger og har innbydende sittegrupper i umiddelbar nærhet. Både bar og restaurant er direkte tilknyttet resepsjonsområdet. Stilen er holdt både koselig og stilfull og innbyr til å tilbringe tid der.

Hotellet hadde kun en liten heis, noe som kunne føre til noe kødannelse om mange sjekket inn eller skulle sjekke ut samtidig.

Rommene

Rommene var stilfulle og gjennomførte og i tillegg til en stor, komfortabel dobbeltseng var der en liten skrivepult. Hotellet hadde også Turn-down service om kvelden, og både badekåpe og slipperser var lagt frem på sengen og en liten sjokolade lå på puten. Små detaljer som gjør store pluss på inntrykket etter oppholdet. Badet var lite men lekkert, og inneholdt et godt utvalg av hygieneartikler.

Stor og komfortabel seng med fremlagte badekåper og slipperser.

 

A room with a view

Frokost

Frokost ble tilbudt i restauranten og var lagt opp som buffet med varme retter, lokale spesialiteter og et stort utvalg både frokostblandinger, brødmat og pålegg. Kaffe og te ble servert direkte ved bordet. En kjøler med musserende vin understreket det høye nivået hotellet holdt.

Stort utvalg av lokale spesialiteter presentert på en lekker måte

Restaurant

I tilknytning til hotellet lå restauranten Mekk som serverte tradisjonell estisk mat med en moderne vri. Under mitt opphold inntok vi en fantastisk 5-retters meny laget på lokale råvarer og med matchene viner til. Alt holdt høy klasse både i smak, presentasjon og kvalitet.

Restaurant Mekk. Bildet er fra frokostserveringen.

 

Nydelig både på smak og å se på. Estiske retter presentert på en moderne måte.

 

Lekkert og veldig godt på smak!

Bar

Der lå en bar i tilknytning til resepsjonsområdet som fremstod lekker og lun. Jeg besøkte dessverre ikke baren under mitt besøk, men om det holder samme nivå som resten av hotellet er jeg sikker på at det vi være verdt et besøk.

Baren har stort utvalg av vin, drinker og cocktails.

Dette likte jeg veldig godt

Hotellets plassering er perfekt for deg som både vil utforske gamlebyen i Tallinn og den nyere delen. Plassert midt i mellom de to delene er det gåavstand til det aller meste.

Verdt å vite

Legg merke til at restauranten Mekk, og mange andre av de virkelig gode restaurantene i Tallinn, holder stengt om søndagene.

Følg Norske reiseblogger i sosiale medier:

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)