Red Lion Inn & Suites Brooklyn – med nærhet til det autentiske New York

Red Lion Inn & Suites Brooklyn ligger i et av de mest spennende områdene av Brooklyn, like sør for Downtown Brooklyn. Der foregår endel renovering av bygninger og infrastruktur her, så dette er helt klart et «up and comming» område som satser. Hotellet er også helt nyoppusset og fremstår som moderne og lekkert med masse flotte bilder av kjente landemerker fra Brooklyn i fellesarealene.

Promosamarbeid

Ankommer du med egen bil tilbyr hotellet parkering på eiendommen. Ankommer du med undergrunn har du flere stopp og linjer du kan benytte, som alle ligger kun 5-7 minutters gange fra hotellet. Downtown Brooklyn rekker du på kun 15 minutter til fots.

Der er to sentrale og veldig koselige gater du bør utforske om du benytter Red Lion Inn & Suites, og det er 5th Avenue som ligger tre kvartaler mot øst og Smith Street som ligger kun 3 kvartaler mot vest. I begge disse gatene finner du koselige, familiedrevne restauranter, barberere, konditorier, barer og små butikker av alle sorter. Bare det å rusle gatelangs i dette området er en opplevelse i seg selv, og man føler seg som en del av det autentiske NYC.

Førsteinntrykk

Hotellet var inne i sin siste fase av den omfattende oppussingen og fremstod som nytt, lekkert og moderne. Der var også en svært positiv stemning blant personalet, alt fra mottakelse i resepsjon til stuepiker og frokostvertinnen. Det var rent og ryddig og godt skiltet både inne og ute.

Rommene

Rommene var som sagt helt nyoppusset og hadde lekre detaljer og en gedigen og veldig komfortabel seng. Uttrykket var holdt i en rustikk tone, noe som passet perfekt inn i beliggenheten. Det tok faktisk tre dager før jeg innså at den grove «murveggen» egentlig bare var tapet. Badet var stort og lekkert og hadde bl.a. badekar. Herlig å slappe av i etter en lang dag på oppdagelsesferd i storbyen.

 

Frokost

Frokosten var inkludert i romprisen og ble servert i et koselig frokostrom holdt i samme stil som hotellet forøvrig. Her ble tilbudt både varme og kalde retter og en egen vaffelmaskin for nystekte, varme, amerikanske vafler! En nytelse med sirup eller syltetøy på!

 

Hotellet hadde ikke middagsservering eller bartilbud, men hvem trenger det med så stort og variert tilbud av restauranter og barer like rundt hjørnet? Nærmeste restaurant var Dinosaur BBQ som lå like over gaten og var et populært sted med både live musikk, klassiske amerikanske BBQ retter på menyen og en rikholdig bar i rustikke omgivelser.

Dette likte jeg veldig godt

Hotellets beliggenhet var perfekt for meg som liker å utforske det autentiske og lokale. Jeg likte også veldig godt stilen på både rommene og hotellet og ikke minst nærheten til spennende smågater med lokale butikker og restauranter. Prisen var også veldig behagelig og ligger godt under tilsvarende hoteller på Manhattan bl.a.

Verdt å vite

Velger du å bo på Red Lion Inn & Suites Brooklyn har du både nærhet til det lokale og autentiske men også nærhet til Downtown Brooklyn og Manhattan. Det er enkelt å komme seg til og fra Brooklyn med undergrunn og mange av linjene har ruter hele døgnet. Med et undergrunnspass reiser du så mye du vil, hvor du vil i NYC. Rimelig, enkelt og veldig greit! Last ned et rutekart til din mobil så finner du enkelt frem over alt!


Mitt opphold hos Red Lion Inn & Suites Brooklyn var gjort som et samarbeid med New York Travel Festival, hvor jeg deltok som foredragsholder. Alle meninger og inntrykk er helt og holdent mine egne.