Velvære i Costa Brava

#NordicTBinCostaBrava

En reise med fokus på velvære inneholder mer enn bare å besøke et spa. I samarbeid med Costa Brava Tourism, Catalunya Experience og gode kolleger i NordicTB utforsket jeg Costa Brava gjennom et velvære perspektiv. Vi fant velvære for alle sanser, kropp og sjel og under finner du videoen vår og artiklene mine fra reisen.

Vandreferie med spaopplevelser, deilig mat og flotte hotell i Costa Brava

Tenker du at en ferie eller langweekend med vandring betyr overnatting på slitne hotellet eller vandrerhjem, og at maten som er å oppdrive kun eksisterer for å fylle opp energinivået? Ikke i Costa Brava.

Velvære i Costa Brava - mer enn bare en tur på spa

 

Det å reise på en velvære tur er mer enn å bare boltre seg på et spa. Velvære i utvidet forstand handler om å finne harmoni for både kropp og sjel, og inkluderer alle sanser.

Camino de Ronda - en historisk vandrerute langs Costa Brava kysten

 

Costa Brava har en vakker, variert og røff kystlinje, og langs den nordlige delen av kysten finnes den historiske vandreruten Camino de Ronda.

Dagligliv, matkultur og gatekunst i Palafrugell

 

For å være sikker på å få unike opplevelser på reiser oppsøker jeg også de mindre «opplagte» stedene. Å søke det autentiske er noe jeg varmt anbefaler andre også å gjøre.