Klar for nye eventyr i Italia!

av | Matkultur, Matopplevelser

Italia er et av mine favorittland å reise til og i. Jeg elsker menneskene, språket, kulturen, det variert landskapet og ikke minst den genuine italienske lidenskapen for mat og vin! Gleden var derfor stor da jeg tidligere i år ble invitert til å delta på bloggerkampanjen #atLakeGarda i Italia, nærmere bestemt til Gardasjøens nordligste område Garda Trentino.

Photo by GardaTrentino/Giampaolo Calza

Promosamarbeid

På mandag starter jeg turen til Italia og flyr til Milano hvor jeg skal utforske byen og området rundt i noen dager før vi setter kursen mot Gardasjøen og Riva del Garda som ligger plassert helt nord ved innsjøen. Området er kjent for å ha fantastiske muligheter for utendørs aktivitet og har massevis av flotte turstier, klatrestier og sykkelløyper i fjellområdene rundt byen. Vi skal teste litt av alt og det skal bli herlig å få brukt beina litt både til fjells og på sykkel.

Photo by GardaTrentino/Giampaolo Calza
Photo by GardaTrentino

Hotellet vårt Riva Mia Food & Bed ligger plassert midt i den historiske delen av byen og i nærheten av restene av middelalderborgen som tidligere omkranset den. Jeg gleder meg virkelig til å spasere gjennom de trange gatene og oppdage nye ting bak hvert hjørne. Der ligger også mange små og koselige middelalderbyer og slott i området utenfor Riva så her skal jeg virkelig få utløp for min arkitektur, historie og kultur interesse!

Photo: GardaTrentino

Riva del Garda ligger jo, som navnet tilsier, ved Gardasjøen og vannsport og vannaktiviteter er derfor også sentral i dette området. Litt avhengig av vær og vind er det lagt opp til både SUPing og seiling på oss iløpet av oppholdet og hvem vet hvilke andre overraskelser som ligger på lur iløpet av uken?

Som jeg nevnte innledningsvis er det pasjonerte forholdet til mat og vin en av grunnnene til at jeg elsker å reise i Italia. Det ligger som regel mye kjærlighet og omtanke bak hver enkelt rett og hver enkelt ingrediens og fokuset på smakfulle kombinasjoner av mat og vin er de aldeles eksperter på. Det er derfor veldig gledelig at der står både kokekurs og masse spennende, lokale italienske måltid på planen.

Photo: GardaTrentino/Roberto Vuilleumier

Interessert i å vite mer om å reise i det nordlige området av Gardasjøen? Følg kampanjen på sosiale medier ved å søke på #atLakeGarda eller klikk deg inn på vår kampanjeTagboard for å få full oversikt over alle postene vi formidler via sosiale kanaler.

Kampanjen er arrangert som et samarbeid mellom NordicTB og Garda Trentino S.p.A for å markedsføre området og det varierte tilbudet av aktiviteter og kultur som finnes der. Alle meninger og tanker om området er som alltid helt og holdent mine egne. #GardaTrentino

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)