Holiday Inn Express Brooklyn – plassert midt i smørøyet i Brooklyns autentiske og mest spennende område

Holiday Inn Express Brooklyn ligger plassert midt i smørøyet i Brooklyns autentiske og mest spennende område. Liker du å oppdage de autentiske delene av New York, med små familiedrevne butikker og restauranter, koselige gater og samtidig ha nærhet til Manhattan med alt det som finnes der, så hadde jeg ikke stusset ved valg av boområde. I tillegg til å ha topp hotellfasiliteter ligger hotellprisene langt lavere enn i andre deler av New York, noe som gjør at du har mer penger å rutte med når du opplever byen og NYC kulturen.

Promosamarbeid
Kommer du med bil til Holiday Inn Express tilbyr hotellet parkering på egen eiendom, noe som er en stor fordel om du ønsker å utforske området under oppholdet ditt. La bilen stå og benytt undergrunnen som har et stopp kun 100 meter fra hotellet. Herfra kan du komme deg både nordover til Manhattan og sydover til Coney Island om du ønsker en dagsutflukt til strand og tivolimoro. Om du ønsker å utforske Down Town Brooklyn er det også en kjekk opplevelse å vandre gjennom de mange små gatene til sentrum. Turen tar ca. 15-20 minutter og anbefales! Følg gjerne 5th Avenue nordover, som er en av de aller hyggeligste gatene i området, og opplev hverdagslivet i Brooklyn.
Brooklyns 5th ave! En spennende gate like i nærheten av Holiday Inn Express
Førsteinntrykk
Holliday Inn Express Brooklyn har akkurat gjennomgått en fullstendig oppussing og renovering og fremstår topp moderne med lekre interiørdetaljer og komfortable hotellfasiliteter. Dekoren i fellesarealene er preget av klassiske NYC og Brooklyn motiver og skaper en fin ramme rundt hotellopplevelsen. Servicenivået i resepsjon og blant de ansatte var svært positiv. Smilende, hjelpsomme og høflige ansatte er alltid en vinnerkombinasjon!

Rommene

Rommene var helt nyoppusset og hadde topp moderene fasiliteter. Sengen var stor og veldig komfortabel og der var store vindusflater ut mot gaten. Stilen på interiøret var forretningsmessig, men også veldig lunt og koselig.

Badet var i en klasse for seg. Stort og lekkert med baderomsartikler lekkert presentert på vasken og eget boblebad! Herlig å slappe av i etter en lang dag på oppdagelsesferd til fots i NYC!

 

Frokost
Frokost var inkludert i romprisen og ble servert i en flott frokostsal som også var nyoppusset og fremstod innbydende og lekker. Her var det tilgang på diverse varmmat, bakervarer, toast, frukt, kaffe og te og min egen favoritt, en automatisk pannekakemaskin! Her trykket man på en knapp og maskinen produserte to nystekte små pannekaker som kom fiks ferdig etter et lite minutt. Utrolig hendig og veldig god! Herlig måte å starte dagen på med varme pannekaker og maple syrup.

Dette likte jeg veldig godt

Om du, som meg, elsker å utforske det som ligger litt mer utenfor main stream områdene, men også ønsker å ha enkel tilgang på disse, var hotellets beliggenhet helt perfekt. Hotellets fremtoning som nytt og moderne og med komfortable senger og ikke minst boblebad var også en av mine favoritt ting ved Holiday Inn Express. Nærheten til spennende smågater med autentiske opplevelser, lokale butikker og restauranter samt nærhet til undergrunn kom også høyt opp på listen. Og sist, men ikke minst, prisnivået. I forhold til lignende hoteller på Manhattan får du mye mer komfort for pengene her, noe som gjør at du har mer og kose deg for på din oppdagelsestur!

Verdt å vite

Når du bor på Holiday Inn Express Brooklyn har du både nærhet til det lokale og autentiske men også nærhet til Downtown Brooklyn og Manhattan. Det er enkelt å komme seg til og fra Brooklyn med undergrunn og mange av linjene har ruter hele døgnet. Med et undergrunnspass reiser du så mye du vil, hvor du vil i NYC. Rimelig, enkelt og veldig greit! Last ned et rutekart til din mobil så finner du enkelt frem over alt!

Les også: Red Lion Inn & Suites Brooklyn

Mitt opphold hos Holiday Inn Express Brooklyn var gjort som et samarbeid med New York Travel Festival, hvor jeg deltok som foredragsholder. Alle meninger og inntrykk er helt og holdent mine egne.