Grands ikoniske hotellsuiter i ny drakt

av | Annonsørinnhold, Hoteller

Ikoniske Tårnsuiten på Grand Hotel Oslo (Foto: Grand Hotel Oslo by Scandic)

Grands ikoniske hotellsuiter i ny drakt

Nobelsuiten og Tårnsuiten på Grand Hotel Oslo by Scandic er Norges mest ikoniske suiter. I slutten av mai gjenåpnet de etter å ha blitt totalrenovert.

Nobel Suiten Grand Hotel Oslo

Nobelsuiten på Grand Hotel Oslo (Foto: Grand Hotel Oslo by Scandic)

Praktsuiter med lang og stolt historie

Praktsuitene har en rik historie, og har huset en rekke berømte personer opp gjennom årene. Etter Nobels fredspris-banketten på Grand Hotel Oslo, er tradisjonen at prisvinneren beveger seg ut på balkongen til Nobelsuiten for å motta hyllesten fra folkemengden.

Fra dette stedet har personer som Martin Luther King, Nelson Mandela, Barack Obama og Malala Yousafzai mottatt folkets hyllest. Denne tradisjonen går helt tilbake til 1901 med de første vinnerne av fredsprisen.

-Det er en fantastisk suite med en lang og stolt historie. Denne historien har blitt ivaretatt på en fantastisk måte av interiørdesigner Hanne Gathe i det renoveringsarbeidet som nå er gjort. På veggene i suiten henger det flotte kunstverk, og her kan man også se en flott fremstilling av historien til Nobels fredspris, sier hotelldirektør Toril Flåskjer ved Grand Hotel Oslo.

Nobel-fargene er nøye ivaretatt gjennom renoveringen og som en bekreftelse på det strålende arbeidet som nå er gjort, ble det fredag 25. september kjent at den vakre suiten har blitt nominert i kategorien «Beste suite» på «AHEAD Awards Europe 2020».

Sammen med Nobelsuiten, er Tårnsuiten den andre av hotellets mest ikoniske suiter. Denne åpnet også i ny drakt i mai, og har blitt designet i lyse, delikate farger og er gitt et romantisk preg. Fra det flotte klokketårnet har man tilgang på byens beste panoramautsikt, og suiten er blant annet svært populær blant brudepar og i anledning 17. mai-feiringer. Faktisk er den så ettertraktet på nasjonaldagen at den er fullbooket i mange år fremover.

Prisvinnende hotell

Mandag 2. November ble det kjent at Grand Hotel Oslo hadde gått til topps i to kategorier i prestisjetunge World Travel Awards – omtalt som «reiselivsbransjens Oscar». Hotellperlen, med praktbeliggenhet midt på Karl Johans Gate i hovedstaden, ble kåret til årets hotell og årets forretningshotell i en virtuell gallaforestilling. I det som har vært et utfordrende år for reiselivsbransjen, var det ekstra gjevt å bli dobbeltvinner i konkurransen. Dette er femte året på rad hotellet vinner kategorien årets forretningshotell, og fjerde gang det blir kåret til Norges ledende hotell.

-Dette var en stor anerkjennelse for oss. Vi har dedikerte ansatte som jobber utrettelig for å ivareta de fantastiske gjestene våre. Dette er en stor inspirasjon for teamet vårt, de som er glad i Grand og de som har investert og bidratt til at hotellet fremstår slik det gjør i dag, sier hotelldirektøren.

Bestill ditt opphold på en av de ikoniske suitene her

Grand Hotel Oslo

Lobbyen på stilfulle Grand Hotel Oslo (Foto: Grand Hotel Oslo by Scandic)

Vil du oppleve historiske Grand Hotel Oslo i førjulstiden?

Ta en magisk førjulspause fra hverdagen og bo på julepyntede og ærverdige Grand Hotel Oslo. Her våkner du opp i elegante omgivelser, omgitt av sofistikert komfort med et historisk sus som bakteppe. Overnatt i et smakfullt og lekkert rom, og velg blant flere kategorier så du finner det perfekte rommet for din staycation.

Oppholdet kan kombineres med et besøk og behandling i Artesia spa som ligger i hotellets toppetasje*. Etter en fantastisk natt søvn venter nydelig frokost i ærverdige Grand Café, og trenger du et lite avbrekk fra juleshoppingen kan du nyte den populære afternoon tea i Palmen restaurant – en av Oslo best bevarte perler.

Med perfekt beliggenhet i Karl Johans gate, og med julemarkeder og slottet som nærmeste nabo vil du oppleve en magisk førjul på Grand Hotel Oslo. Velkommen!

Les mer om hotellet her

*Artesia Spa følger til enhver tid nasjonale og regionale restriksjoner og retningslinjer i forhold til Covidsituasjonen. Sjekk med hotellet angående åpningstider og begrensninger på forhånd om du planlegger å legge inn et besøk her under oppholdet.

*** Annonsørinnhold fra Grand Hotel Oslo by Scandic ***

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)