Jeg har alltid musikk med meg når jeg reiser. Under flyreise, togreise, busstur eller på roadtrip finner jeg virkelig roen når jeg kan nyte turen med litt god musikk på øret. Også på hotellrommet eller ved en tur til parken eller på stranden er det hyggelig med litt musikk, og jeg har derfor også alltid med meg en portabel høyttaler i kofferten på tur. Siden jeg hører på såpass mye musikk setter jeg også pris på at avspilleren holder god lydkvalitet og har akkurat fått en ny favoritt i hus, Creative Muvo 2!

Sponset innhold

Creative sin nye høyttaler Muvo 2 er liten og nett og veier bare 340 gram. Den passer derfor ypperlig for å ta med på reise. Den er både vanntett og tåler alt støvet som følger med utendørs bruk, så du kan trygt ta den med deg på stranden, ved bassenget, på picknikturen eller bare nyte litt god musikk på hotellrommet mens du slapper av eller gjør deg klar for kvelden. Du kobler enkelt til din musikk fra for eksempel mobiltelefonen via bluetooth og lyden holder super kvalitet og fyller rommet med et komplett lydbilde. Der er også et utvalg innganger samt mulighet for å sette inn et Micro SD kort da høyttaleren også kommer med innebygget MP3-spiller!

Under min siste reise, som gikk til Las Vegas, hadde jeg med meg høyttaleren og fikk testet ut lyden både innendørs og utendørs. I tillegg til at den er svært enkel å koble til med bluetooth for å spille av favorittmusikken er den også enkel å betjene med noen få knapper oppå konsollen. Batteritiden er på hele 10 timer så den skal kunne holde en hel dag om du er på farten utendørs før du trenger å lade den opp igjen.

Som nevnt fyller høyttaleren enkelt hotellrommet med lyd av god kvalitet, selv med 8-10 mennesker tilstede som prater samtidig. Også utendørs holdt Creative Muvo 2 virkelig mål. I Las Vegas Art District Jeg fant en bakplass som ble brukt til utendørs konserter og testet ut høyttaleren. Det var overraskende god og kraftig lyd og man skulle ikke trodd at det kun var den lille boksen som gjengav musikken på en slik komplett måte.

Nå kan du selvsagt ikke høre den fantastiske lyden via bildene, men om du blir med i konkurransen vår kan du vinne din helt egen Creative Muvo 2 og teste ut lyden både ute og inne så mye du bare ønsker. Høyttaleren kommer i 4 flotte farger, så husk å finne din favorittfarge her og svar på et enkelt spørsmål for å være med i trekningen. Din deltakelse må være registrert innen søndag 5. mars kl. 23.59 (norsk tid) for å kunne delta.

Svar på følgende spørsmål: 
Hvor mye veier en vanntett Muvo 2 høyttaler? 

Om du ikke vil delta i konkurransen kan du likevel gjøre et kupp på den nye Creative Muvo 2 høyttaleren. Benytter du koden NORSKEREISE20 får du hele 20% rabatt i en begrenset periode. Velg din farge og kjøp din høyttaler her