Unik Travel – utstiller på Reiseklar 2014

av | Reisetips, Reisetrender

Det nærmer seg Reiseklar 2014 med stormskritt, og her er mange spennende utstillere representert. Messeavisen finner du her og her kan du orientere deg om det nye spennende innholdet messen i år kan tilby, bl.a. mange spennende foredrag om ulike destinasjoner og reisekafè. Vi har foretatt noen mini-intervju med utstillere på messen,

Vi har snakket med Kjell Bjorøy fra Unik Travel AS.

Hvilke type turer arrangerer dere?

Unik Travel A/S er en turoperatør som skreddersyr reiser for grupper over hele verden og vi har spesialisert oss på turer for aviser, magasiner, bedrifter, organisasjoner, foreninger og lag. Vi har kontorer både i Bergen og Kristiansand. Vi har med norsk reiseleder som også er guide på alle våre turer.Gruppene kan bestå av fra 20 og opp til 200 deltakere. Vi skreddersyr reiser fra A til Å, fra forslag til reisemål, turens ingredienser, design av annonse, brosjyrer, plakater og websider, påmeldingsservice, arrangerer informasjonsmøter og oppfølging i etterkant.

Bilde fra Gullfoss på Island – En av mange destinasjoner Unik Travel tilbyr turer til

Hvem reiser med dere?

Vi har turer for alle aldersgrupper. Blant annet Cruise for par, enslige, grupper og familier. Vi arrangerer også aktivitetsferie der alderen på de som deltar spenner fra 20 til 70 år. På de lengre turene våre deltar også forskjellige alderssegment, men hovedtyngden av gjestene våre er da 50+.

Strand i Dubrovnik

Hvilke destinasjoner er de mest populære?

Cruise på forskjellige Verdenshav er meget populært. Det samme er elvecruise. Cuba er også et populært land å besøke og til den destinasjonen har vi de siste årene vært en av de største aktørene i Norge.

Den store nyheten vår til høsten er tre avganger med direktefly fra Bergen og Stavanger til Tunisia. Vi har også en avgang dit i høstferien (uke 41) til en meget rimelig pris.

Kamelsafari i Tunisia

Les mer om oss på www.uniktravel.no.

Annonse

Relaterte innlegg

Reisetrender for 2021

Reisetrender for 2021

Bilferie og bobilferie er en av de sterke reisetrender for 2021. Foto Janicke Hansen / Let's get lostDet virker...

les mer
Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)