Tid for matopplevelser på Gotland

av | Matopplevelser

Gotland ligger i Østersjøen ikke langt fra Sveriges fastland. Øyen er den mest kro-tette plassen i Sverige og er i år utnevnt til Mathovedstaden 2013. Utnevnelsen er oppnådd ved at innbyggerne har jobbet langsiktig med mat gjennom mange år, og de har løftet de lokale mattradisjonene opp til både nasjonalt og internasjonalt nivå. Så for dere som er på jakt etter gode og spennende matopplevelser i sommer er Gotland virkelig plassen!

Hele 16 restauranter er kommet med i 2013-utgaven av White Guide, Sveriges egen oversikt over spisesteder som byr på opplevelser utenom det vanlige! Det skal derfor ikke mangle hverken utvalg eller muligheter på matfronten.

Foretrekker du heller å lage dine egne matopplevelser er mulighetene store også for det. Mange gårder selger egenproduserte matvarer direkte fra gårdsbutikker, og det passer jo ypperlig for en piknik i det grønne. Kortreiste, ferske og smakfulle kvalitetsvarer i kurven gir garantert en unik matopplevelse i Gotlands vakre og ville natur.

Vel bekomme!

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)