SAS først i Norden med high speed WiFi

Som reiseblogger med i gjennomsnitt over 180 reisedøgn i året arbeider jeg ofte på flyreiser. Redigerer bilder, skriver tekster, lager planleggingslister og mye mer. En sjelden gang kan jeg svare på en mail eller oppdatere sosiale medier, men det å jobbe online har vært for usikker. Så, selv om jeg er vant til å arbeide på flyene har jeg aldri blogget direkte fra flyet før. Til det har WiFi leveransen ombord på fly vært for ustabil eller totalt manglende…frem til nå!

SAS lanserer som første flyselskap i Norden et nytt og meget forbedret high-speed WiFi system levert av Viasat som skal gi deg den samme hurtige internettopplevelsen som hjemme!

Produktlansering

Flyreiser tilpasset en moderne livsstil

Med en moderne livsstil foregår det aller meste online og både når vi jobber og vil la oss underholde er en stabil nettilgang helt essensielt. Vi er så vant til å alltid ha nettilgang at vi nesten ikke vet hvordan vi skulle klart oss uten. Flyreiser har alltid vært et «dødpunkt» i så måte. Selv om der har vært nettilgang har ofte leveransen vært ganske ustabil og mange ganger helt fraværende og det blir mer et irritasjonsmoment enn et tilbud som er ment å skulle støtte oppunder vår moderne livsstil. 

Se serier, live TV, hør live radio og jobb online

SAS har sett behovet for å ta kundenes ønsker og livsstil på alvor og har derfor investert i dette tjenestetilbudet. Med det nye systemet fra Viasat ombord på SAS flyene kan du tilogmed se serier på Netflix, se live TV og høre live radio, jobbe online og holde kontakten med alle dine venner og familie på sosiale medier. Det eneste du ikke kan gjøre er å sende live sendinger fra flyet til bakken, men dette handler ikke om båndbredde men om privatlivets fred for de andre som er ombord i flyet, og er sperret manuelt.

High-speed WiFi systemet både på innenriks ruter, ruter i Norden og internasjonale og interkontinentale ruter.

SAS startet utrullingen av det nye WIFi systemet 1. mai 2018 og har allerede installert det på 28 fly. I tiden fremover vil de åpne systemet, på flyene litt etter litt utover i tiden som kommer med en fart på rundt 2-3 fly per dag. Innen september 2018 vil 43 av flyene i SAS flåten ha det nye WiFi systemet i drift og passasjerene kan se frem til en mer stabil og sikker tilkobling under hele flyreisen.Det nye high-speed internett systemet er installert på fly som betjener ulike ruter slik at du nå i starten kan oppleve å ha tilgang til det nye high-speed WiFi systemet både på innenriks ruter, ruter i Norden og internasjonale og interkontinentale ruter. 

Gratis for Eurobonus Gull eller Diamant medlemmer

Er du Eurobonus Gull eller Diamant medlem eller flyr i SAS Pluss er internett gratis under hele flyvningen. Flyr du i SAS Go kan du kjøpe tilgang for ca. 50 kroner per flytur (4,90 Euro).

Fremdeles i luften og på vei tilbake til København publiserer jeg mitt aller første innlegg fra luften, med high-speed internett levert av Viasat for SAS! 

 

Denne testflyvningen for Media ble foretatt på invitasjon fra SAS. Alle meninger og holdninger er som alltid mine egne