Opplev Emilia Romagna gjennom INTERAKTIV video!

av | Kulturopplevelser

Som reiseblogger er det ikke bare bilder og tekst man må tenke på når man reiser og skal formidle reiseopplevelser og møte med andre mennesker og kulturer. Video er det mediet som spås en lysende fremtid for både formidling av reisemål, opplevelser, inspirasjon og fakta, og det er mange muligheter til å produsere gode og engasjerende videoer.

Der benyttes droner, 360graders kamera, actionkamera, videokamera og ikke minst mobiltelefoner for å filme de mest spektakulære eller dagligdagse hendelser. Opptakene redigeres og klippes, legges til musikk og justeres i farge og form før de gjøres tilgjengelig for lesere og følgere. Jeg har laget filmer fra under vann, fra ice carting, på helikoptertur og på kokekurs bl.a. Her kan du finne mange av mine reiseopplevelser på min YouTube kanal

Siste trend innen videoproduksjon, bortsett fra hvordan og med hva man tar opptakene, er såkalt interaktiv video. Det vil si at mens du ser på videoen kan du gjøre ulike valg og oppleve ulike videoklipp alt etter hva du er interessert i. Personlig var det nesten som en åpenbaring når jeg kom over denne artige måten å formidle mine opptak og opplevelser på, og jeg ser frem til å produsere mange engasjerende interaktive videoer fremover. Ta gjerne en titt og legg for all del igjen en kommentar i feltet under om du har noen tilbakemeldinger.

Velkommen til min INTERAKTIVE videoverden 🙂 PS: Det er best å se den på laptop eller stasjonær datamaskin, og husk å velge hva du vil se før timeren er ferdig med nedtellingen! (men slapp av…om du ikke fikk velge får du muligheten igjen når den automatisk avspilte videoen er ferdig)

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)