Nytt navn, ny design, samme innhold!

Endelig er vi på plass med nye nettsider, nytt navn og nytt design! Det har vært en lang prosess men trengtes virkelig. Innholdet er fremdeles det samme men vi har selvsagt gjort noen forbedringer. Som besøkende på siden vil du merke at vi har lagt til en kategori med innhold som heter Kulturopplevelser. Her vil vi samle alle innleggene om spennende museer, festivaler og andre kulturopplevelser fra våre reiser. Ellers vil du finne tips til nye steder og byer under Storbyopplevelser, mat og drikke relaterte reisefortellinger under Matopplevelser, utendørs aktiviteter og opplevelser under Adventure, gode hotelltips under Hotell og reisetips, reisetrender og konkurranser med reisepremier under Reisetips. Vi har også lagt opp til en side hvor du enkelt kan finne innlegg etter land.

Nye kategorier og ny struktur

I en overgangsperiode kan det være at noen av innleggene ser litt rar ut. Hele siden er migrert fra en plattform til en annen og i kampens hete kan det være at noen av bildene ikke har fulgt med, noe av teksten blir plassert på en litt rar måte eller andre «skjønnhetsfeil» i innleggene. Vi jobber fortløpende med å gå gjennom alle innleggene for å kontrollere at alt er på plass, oppdatere og forbedre leseropplevelsen. Skulle du oppdage noe som er helt feil nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vi er kjempetakknemmelig for alle tilbakemeldinger både på innholdet, designet, brukervennligheten eller andre meninger du måtte ha.

Norske reiseblogger er integrert i Let’s get lost

En annen nyhet på siden er at vi har valgt å integrere det som tidligere var en av kjernefunksjonen til Norske reiseblogger i den nye siden Let’s get lost. Alle bloggene som var registrert hos Norske reiseblogger finnes fremdeles med lenke på siden og vi har beholdt alle reisebrevene som dere har delt med oss. Det er fremsdeles mulighet å registrere bloggen samt å sende inn reisebrev, så nøl ikke med å dele dine beste innlegg via Reisebrevlenken. En funksjon vi har vært nødt til å fjerne fra siden (ihvertfall midlertidig) er feeden vi hadde nederst på Norske reiseblogger som viste siste innlegg til alle bloggene. Med over 430 registrerte blogger gjorde det siden veldig tung å laste og ved overgang til den nye platformen har vi ikke funnet en plug-in som har gjort en slik type feed effektiv. Om du kjenner til en funksjon som kan fungere med WordPress, gi meg gjerne en tilbakemelding.

Følg oss i sosiale kanaler

Alle våre sosiale kanaler som tidligere var knyttet til Norske resieblogger er nå knyttet til Let’s get lost og noen har fått nye navn. På Instagram er brukernavnet vårt nå letsgetlostno og på Facebook heter vi i en overgangsfase Let’s get lost – Norske reiseblogger. Med tid og stunder vil vi gå over til kun Let’s get lost også på Facebook. Vår twitterkanal har ikke gjennomgått noen endringer og er fremdeles @janicke_hansen. Følg oss gjerne på sosiale kanaler for å få daglig reiseinspirasjon fra hele verden.