Inspirasjonsvideo for en aktiv reise til Aruba

Bilder sier mer enn tusen ord, men noen ganger sier video enda mer, og på mange av mine reiser produserer vi derfor video fra destinasjonen. På min siste resie til Aruba sammen med min kollega i NordicTB, Lola Akinmade, produserte vi en video for å inspirere deg som gjerne vil noe mer enn å bare ligge på stranden når du reiser på ferie. Aruba var et perfekt reisemål i så måte, noe vi håper du også ser ved å titte på vår inspirasjonsvideo fra oppholdet.

I løpet av en uke reiste vi rundt på Aruba med bil og forsøkte å finne de mest spennende opplevelsene, finne det ekte Aruba og lære å kjenne noe av kulturen på øyen. Vi filmet stort sett alt vi fant på, fra besøk hos aloe verafabrikken, seiltur til et bortgjemt rev, på Bon Bini festivalen, på stranden, på fottur i ørkenen og grottene og ikke minst når vi fant noen bortgjemte perler vi ikke engang visste eksisterte, som Alto Vista kapellet.

Du kan lese mer detaljer om alle de tingene vi opplevde her

Jeg håper også du lar deg inspirere av videoen som vi har laget og finner Aruba interessant for noe mer enn bare sol og strand…men ikke glem at det også er svært viktig når man reiser til varmere strøk for å kose seg.

<iframe width="1120" height="630" src="https://www.youtube.com/embed/Ju7uDhhAZEw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>