Besøker du av og til steder som du bare vet noen du kjenner vil like? Eller pleier du å finne skjulte skatter i form av små restauranter, fine parker eller fantastiske utkikkspunkt som du ikke finner beskrevet noe andre steder? Skulle du ønske at det fantes en enkel måte å videreformidle dine opplevelser på? I SAS appen finner du en hendig liten funksjon som gjør dette mulig. Del dine beste ferietips med SAS Remap!

Promosamarbeid med SAS

SAS Remap virker slik at du kan dele dine beste reise- og ferietips og pinne disse i ditt spesielle kart for området. Du kan også dele kartet med dine venner på Facebook, epost eller SMS og be dem om å legge inn sine beste tips til området du er i eller skal til, slik at du kan oppleve mer unike ting basert på dine venners opplevelser fra reiser der. Kult eller?

Tips dine venner om hvor de kan finne de beste fotostoppene

For å opprette et kart er det noen få steg som må gjennomføres. Last først ned SAS appen fra Google Play eller App Store til din smarttelefon. Åpne så Remap-fanen og velg destinasjonen du ønsker å opprette et kart for. Gi kartet et unikt navn, for eksempel «Trudes tips til Berlin», «Jons guide til Streetfood i Paris» eller «Annes tips til Greske øyer». Det viktigste er at navnet på ditt kart sier noe om hva man kan forvente å finne av dine tips eller hvilke tips du ønsker at dine venner skal bidra med.

Hvor ligger de beste restaurantene i det området du har vært eller skal til?

Når kartet er opprettet er det bare til å la tipsene komme. Som sagt kan du opprette et kart før du reiser og be om venners innspill til din reise. Et annet alternativ er å oppdatere kartet med dine tips etterhvert som du opplever dem, slik at du lager din egen lille «guidebok» for området.

Hvor finner du de beste plassene for litt fred og ro, selv midt i storbyene?

Det kan være lurt å tenke på en beskrivende overskrift for hvert nye tips som legges til, siden det opprettes en liten markør i kartet for hvert tips. Ved å trykke på markøren kommer overskriften og en kort preview av din beskrivelse opp. Ønsker man å lese hele tipset klikker man på «see more» og hele teksten kommer opp på skjermen. Jo mer treffende overskriften er, jo enklere er det for dine venner å finne akkurat det de er ute etter, spesielt om du legger inn veldig mange tips i samme kartet.

Ønsker du mer informasjon om SAS Remap finner du en artikkel om emnet på online versjonen av SAS-magasinet Scandinavian Traveler.


Innlegget er skrevet for å promotere SAS Remap