Det sies at det finnes over 1500 ulike typer wurst (eller pølse) i Tyskland, og wurst er en sentral del av den kulinariske tradisjonen og historien til landet. På mandag starter en av de mest spennende kulinariske reisene jeg har vært inkludert i, nemlig The German #WurstAdventure!

Currywurst er en av de tyske wurst-spesialitetene vi skal teste ut.

Iløpet av en periode på nesten to uker skal jeg og seks andre norske reisebloggere farte rundt i Tyskland med tog på kulinarisk oppdagelsesferd og utforske, teste og lære mer om de ulike typene wurst vi treffer på vår vei. Reisen starter i Freiburg sørvest i Tyskland, går opp til Berlin og deretter ned igjen til Munchen i sørøst Tyskland. Vi skal innom 9 ulike regioner og forhåpenligvis teste et stort utvalg wurst av ulikt opphav og med særegne tilberedningsmetoder. Under turen vil vi skrive en daglig Travel Journal som du kan følge her.

Vår reiserute går fra Freiburg i sør, opp til Berlin og ned igjen til Munchen.

For å bringe våre lesere og følgere med på turen og inkludere dere i våre opplevelser kommer vi også til å være aktiv i sosiale kanaler. Vi kommer til å bruke hashtaggen #WurstAdventure på alle de største sosiale kanalene, som facebook, twitter og instagram og vi sender daglig live fra våre opplevelser via Periscope under brukernavnet @NordicTB (har du ikke lastet ned Periscope appen kan du gjøre dette enkelt i App Store eller Google Play)

Vi samarbeider med German National Tourist OfficeDB Bahn og Best Western Hotels, samt hele 9 regioner og byer som vi skal besøke under kampanjen. Les mer om våre sponsorer og regioner som er inkludert på vår kampanjeside www.wurstadventure.com

 

Kampanjen er produsert av Nordic Travel Bloggers, et kollektiv for profesjonelle Nordiske reisebloggere fra Finland, Sverige, Norge, Danmark og Island, i samarbeid med det norske kontoret for German National Tourist Office.