Du vet den spente følelsen når du pakker opp noe nytt du har kjøpt eller fått? Når all emballasje og beskyttelse skal fjernes og produktet skal tas i bruk for aller første gang? Om du syns det er gøy å pakke ut din nye mobiltelefon, tenk da på hvordan det føles og skulle pakke ut et splitter nytt fly!

Lekker snute. KLM’s nye 787 Dreamliner står klar for utpakking.

ANNONSØRINNHOLD

Da KLM fikk levert sitt nyeste, spesiallagete 787 Dreamliner-fly fikk noen utvalgte KLM piloter og kabinpersonale æren av å pakke ut flyet, se den nye stilen på interiøret og bli kjent med de aller siste tilpasningene i fred og ro.

Bare tenk hvordan det føles å skulle pakke opp et splitter nytt fly! KLM ansatte er klar for oppgaven!

Det nye flyet er tilpasset etter KLM’s spesielle krav og ønsker og alt er gjort for å øke komfort og flyopplevelse for både passasjerer, kabinpersonalet og pilotene.

Interiørstilen i det nye flyet er helt nytt for KLM og fremstår lekkert og tidsriktig. Bagasjeplassen over setene er nå enda større og setene på økonomiklasse kan legges enda lenger bakover enn tidligere, alt for at du som passasjer skal få en best mulig flyopplevelse. Store skjermer til hvert sete med in-flight underholdning for enhver smak, og ekstra store vinduer som kan dimmes med et enkelt tastetrykk er også noen av nyhetene.

På business klasse får man selvfølgelig også en oppgradert opplevelse, og her er det standard med full-flat seter og at alle har direkte tilgang til midtgang. Egen espressomaskin er også en av detaljene som nok vil bli populært hos passasjerene som sitter her.

Lekkert interiør i KLM’s nye Dreamliner. 

Den nye dynamiske LED belysningen i kabinen er, i tillegg til å være utrolig stilig og stemningsskapende, også effektiv for å enklere tilpasse seg en ny tidssone, og ønsker du å få gjort litt jobb online mens du flyr er dette også mulig med den nye 787 Dreamlineren, da den er utstyrt med Wi-Fi.

KLM har selvsagt også tenkt på miljøaspektet ved valg av nytt fly, og lettere materialer, og topp moderne motorer kan flyet fly lengre, fortere, renere og mer effektivt enn tidligere.

Flyet skal ha 5 ukentlige avganger til Abu Dhabi fra Amsterdam, så da vet du hvilken destinasjon du skal velge for å få oppleve KLM’s nyeste fly, 787 Dreamliner!

Er du like spent som meg på hvordan det var å pakke ut det nye KLM flyet? Sjekk ut videoen under og bli med på Unboxing 787 Dreamliner med KLM.Følg Norske reiseblogger i sosiale medier: