#GjenoppdagNorge med meg på roadtrip!

Mot slutten av mai legger jeg ut på tidenes #GjenoppdagNorge roadtrip. Jeg skal reise i landet fra vest til øst, fra sør til nord og på kryss og tvers for å ta pulsen på reiselivet, og vise frem utallige spennende aktører, destinasjoner og aktiviteter. Turen er et samarbeid med over 100 små og store reiselivsbedrifter, lokale selskaper og destinasjonsselskaper, så her skal det være noe for enhver smak. 

Andøya i Nordland har mange vakre strekninger. På yttersiden av øyen går veien nesten helt nedi fjæresteinene, med bratte, spisse fjell på ene siden og storhavet på andre siden. 

Sommeren 2020 er det duket for norgesferie, og mange trenger inspirasjon og mer kunnskap om hva som finnes av ferietilbud i vårt langstrakte land. For å hjelpe deg å finne nye ideer til hvor du vil legge ferien, og hva du vil oppleve, legger jeg ut på en spennende roadtrip gjennom hele landet. I flere uker blir jeg på veien for å vise deg det beste reiselivsnorge har å by på, og kan garantere mange magiske øyeblikk med stor fare for å spre akutt reiselyst.

Over 100 spennende bedrifter og destinasjoner har meldt sin interesse for å være inkludert på turen, og alle vil bli presentert både her på letsgetlost.no og på vår søsterside lokalferie.no.

Veien opp til Gaularfjellet og Utsikten utkikkspunkt er et vakkert syn!

#GjenoppdagNorge er en roadtrip som skal formidle de gode og interessante historiene, både gjennom daglige livesendinger på vår facebookside, via Instagram og Instagram Stories og gjennom massevis av flotte videoklipp og bilder fra hele landet etterhvert som jeg beveger meg fra sted til sted. Der vil også komme spennende artikler fra reisen med tips til deg som skal legge ut på en roadtrip selv iløpet av sommeren.

Vi kommer også til å åpne opp for at dere som lesere kan stille spørsmål som vi vil prøve å besvare på best mulig måte underveis, enten om bilferie i Norge, om ulike destinasjoner og områder vi besøker, eller bare ting dere lurer på om de ulike samarbeidspartnerne vi besøker. Følg oss på Facebook og Instagram for å finne ut hvordan du kan stille dine spørsmål, og i hvilke livesendinger vi besvarer dem. Du kan også melde deg på til vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer, både fra #GjenoppdagNorge roadtrippen og andre spennende reiser jeg formidler historier fra.