Foto: Brim Explorer

Elektrisk norgesferie i vinter? Brim Explorer tilbyr det beste av to verdener

Med Brim Explorer kan du dra på storbyopplevelser i Oslo og opplevelsesreiser i Tromsø gjennom hele vinteren.

«Brim» betyr brytende bølge, et mantra selskapet lever opp til gjennom bølgebrytende opplevelser som tilfører noe nytt i en ellers tradisjonell bransje. Brim Explorer har utviklet og drifter to hybridelektriske katamaraner som tilbyr opplevelser i både Oslo og Tromsø denne vinteren.

Foto: Brim Explorer

Foto: Brim Explorer

Allværsbåter designet for opplevelser i kaldt klima

Båtene er utviklet for å tilby en komfortabel måte å oppleve havet på i all slags vær med store panoramasalonger som gir deg tribuneplass til å oppleve omgivelsene. Gjennom samarbeid med utsøkte restauranter tilbyr Brim en matopplevelse på fjorden utenom det vanlige.

Vi har troen på en annerledes, men god sesong også i vinter. Vi designet båtene våre for å være fleksible og til å egne seg like godt om vinteren i Arktis som i Oslo på sommeren, noe vi har fått bevist i år. Vintersesongen før covid-19 var fantastisk med over 10 000 fornøyde gjester i Tromsø, men da korona kom måtte vi gjøre noe nytt. Vi bestemte oss for å flytte én av båtene våre til Oslo, og mottakelsen har vært veldig god, sier daglig leder Agnes Árnadottir.

Nå starter selskapet opp igjen i Tromsø, hvor de etter to måneders drift med Brim ble anerkjent av den internasjonale storavisen The Telegraph som en av verdens 50 beste opplevelser. Med en undervannsdrone fra Blueye Robotics ombord både Brim og Bard får gjestene et innblikk i livet både over og under havoverflaten, uten forstyrrelser og forurensning.

Foto: Robinboee/Brim Explorer

Coronatilpasninger

Fordi båtene er store og romslige er det god plass til å opprettholde sosial distansering i disse tider, og selskapet har innført strenge rengjørings- og hygienerutiner for å sikre en trygg opplevelse. Brim vil tilby julelunsj og julebord i trygge omgivelser i november, desember og januar.

Plassen ombord, kombinert med en unik atmosfære er vårt sterkeste kort i disse dager, med flere salonger har vi muligheten til å holde grupper separate, samtidig som vi legger opp til en trivelig atmosfære ombord, legger Espen Larsen-Hakkebo, en av gründerne til.

Matopplevelser og kvalitet

Brim satser på kvalitet i alle ledd, både på opplevelsesturene i Tromsø og Oslo og på private arrangementer, møter og julebord gjennom hele vinteren. Gjennom samarbeid med restauranter som Mathallen i Tromsø, Ling Ling og Einer i Oslo tilbyr de mat til enhver anledning.

Kvaliteten er viktig for oss, derfor jobber vi kun med kvalitetsleverandører. Det nystartede bryggeriet Beer Flag leverer vårt eget ølmerke i Oslo og i Tromsø jobber vi med mikrobryggeriet Graff, sier gründeren Espen Larsen-Hakkebo.

Foto: Robinboee/Brim Explorer

Topp tre opplevelser fra Brim Explorer denne vinteren

1. Stille Hvalsafari

Utflukten gir et unikt møte med både knølhval og spekkhogger, der de hver på sin måte jakter mat i de silde-rike fjordene mot nord. Vår stillegående hybrid-elektriske båt gjør at vi kommer nære, uten å forstyrre.

2. Aurora Middagscruise

Vi krysser i stillhet inn i mørket rundt Tromsøs fjorder, mens vi nyter lokal sjømat i fra en av Tromsøs beste restauranter, Mathallen. Samtidig lærer vi mer om det frosne landskapet, om kulturen i Tromsø, og den arktiske delen av Norge. Hvis vi er heldige, får vi kanskje et glimt av Nordlys over nattehimmelen.

3. Middagscruise Brim x Einer

Bli med ut i Oslofjorden om bord vår stillegående hybridelektriske båt. Opplev atmosfæren inne i en varm og komfortabel panoramasalong eller ute fra et av våre romslige dekk, mens du nyter en lokal tre-retters middag fra den prisvinnende Oslorestauranten Einer, sjekk også ut julemenyen som lanseres i løpet av oktober. På Brim kan du arrangere årets julelunsj eller julebord i trygge omgivelser.

Bestill din elektriske opplevelsestur med Brim Explorer her

Foto: LanaTannir/Brim Explorer

Fakta om Brim og Bard

  • Lydløs elektrisk fremdrift
  • Lengde: 25 meter
  • Bredde: 11 meter
  • Batteri: 800 kwh (tilsvarer 10 Tesla Model S)
  • Opptil 150 passasjerer (75 med koronarestriksjoner)
  • Tilbyr hvalsafari, fjordcruise og nordlysturer med mat og drikke ombord.

*** Annonsørinnhold fra Brim Explorer ***