Elektrisk norgesferie? Brim Explorer tilbyr det beste av to verdener

av | Adventure, Annonsørinnhold, Naturopplevelser

Foto: Brim Explorer

Elektrisk norgesferie? Brim Explorer tilbyr det beste av to verdener

Med Brim Explorer kan du dra på storbyopplevelser i Oslo og opplevelsesreiser i Tromsø, Lofoten og på Svalbard gjennom hele året.

 «Brim» betyr brytende bølge, et mantra selskapet lever opp til gjennom bølgebrytende opplevelser som tilfører noe nytt i en ellers tradisjonell bransje. Brim Explorer har utviklet og drifter to hybridelektriske katamaraner som tilbyr opplevelser i både Oslo, på Svalbard, i Lofoten og i Tromsø kommende sesong.

Selskapet har for tiden to hybrid skip, MS Brim og MS Bard, og får i 2022 et splitter nytt skip MS Bris. 

Foto: Brim Explorer

Foto: Brim Explorer

Allværsbåter designet for opplevelser i kaldt klima

Båtene er utviklet for å tilby en komfortabel måte å oppleve havet på i all slags vær med store panoramasalonger som gir deg tribuneplass til å oppleve omgivelsene. Gjennom samarbeid med utsøkte restauranter tilbyr Brim en matopplevelse på fjorden utenom det vanlige.

Vi har troen på en annerledes, men god sesong også i vinter. Vi designet båtene våre for å være fleksible og til å egne seg like godt om vinteren i Arktis som i Oslo på sommeren, noe vi har fått bevist i år. Vintersesongen før covid-19 var fantastisk med over 10 000 fornøyde gjester i Tromsø, men da korona kom måtte vi gjøre noe nytt. Vi bestemte oss for å flytte én av båtene våre til Oslo, og mottakelsen har vært veldig god, sier daglig leder Agnes Árnadottir.

Nå er selskapet etablert i Tromsø, hvor de etter to måneders drift i 2020 med Brim ble anerkjent av den internasjonale storavisen The Telegraph som en av verdens 50 beste opplevelser. Med en undervannsdrone fra Blueye Robotics ombord både Brim og Bard får gjestene et innblikk i livet både over og under havoverflaten, uten forstyrrelser og forurensning.

Foto: Robinboee/Brim Explorer

Coronatilpasninger

Fordi båtene er store og romslige er det god plass til å opprettholde sosial distansering i disse tider, og selskapet har innført strenge rengjørings- og hygienerutiner for å sikre en trygg opplevelse. Brim vil tilby julelunsj og julebord i trygge omgivelser i november, desember og januar. For resten av 2022 sesongen blir mange nye turopplevelser kunngjort i januar 2022, så følg gjerne med på deres hjemmesider. 

Plassen ombord, kombinert med en unik atmosfære er vårt sterkeste kort i disse dager, med flere salonger har vi muligheten til å holde grupper separate, samtidig som vi legger opp til en trivelig atmosfære ombord, legger Espen Larsen-Hakkebo, en av gründerne til.

Matopplevelser og kvalitet

Brim satser på kvalitet i alle ledd, både på opplevelsesturene i Tromsø og Oslo og på private arrangementer, møter og julebord gjennom hele vinteren. Gjennom samarbeid med restauranter som Mathallen i Tromsø, Ling Ling og Einer i Oslo tilbyr de mat til enhver anledning.

Kvaliteten er viktig for oss, derfor jobber vi kun med kvalitetsleverandører. Det nystartede bryggeriet Beer Flag leverer vårt eget ølmerke i Oslo og i Tromsø jobber vi med mikrobryggeriet Graff, sier gründeren Espen Larsen-Hakkebo.

Foto: Robinboee/Brim Explorer

Opplevelser i kø fra Brim Explorer denne sesongen

Opplevelsesturen står i kø kommende sesong med Brim Explorer, både fra våre nordligste områder og rundt hovedstaden.

Båtturer i Tromsø

 • Stille hvalsafari
 • Nordlyscruise
 • Arktisk Fjordcruise

Båtturer i Lofoten

 • Stille Trollfjordcruise
 • Northern Lights Cuisine Cruise
 • Henningsvær Cultural Tasting Cruise

Båtturer på Svalbard

 • Båttur til Pyramiden
 • Morgencruise til Barentsburg

Båtturer i Oslo

 • Morgen Yoga Cruise
 • Elektrisk After Work
 • Lydløs Oslofjordcruise
 • Københavner Brunsj Cruise 

Få oversikt over alle de ulike turene her

Foto: LanaTannir/Brim Explorer

Fakta om Brim og Bard

 • Lydløs elektrisk fremdrift
 • Lengde: 25 meter
 • Bredde: 11 meter
 • Batteri: 800 kwh (tilsvarer 10 Tesla Model S)
 • Opptil 150 passasjerer (75 med koronarestriksjoner)
 • Tilbyr hvalsafari, fjordcruise og nordlysturer med mat og drikke ombord.

*** Annonsørinnhold fra Brim Explorer ***

Annonse

Relaterte innlegg

Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)