Skandinaviske gutter satser på hotell i Kambodsja

av | Reisetips

Noen drømmer bare om å gjøre det, andre igjen jager etter drømmene og hiver seg ut i verden på nye eventyr. Rasmus Fridberg (27,Sverige), Andreas Buestad (25, Norge) og Øyvind Kjuus (26, Norge) har akkurat gjort sin drøm til virkelighet da de tre, sammen med en lokal partner, overtok driften av Grand Sihanoukville Hotel, Sihanoukville i Kambodsja den 1. oktober i år.

Guttene, med bakgrunn fra ”hotellbyen” Stavanger, skal selv drifte hotellet, og Rasmus, som førstemann, er allerede på plass. ”Vi har store ambisjoner for fremtiden, og føler vi er godt i gang med å bygge vår egen fremtid. Hotellet er allerede fullbooket flere perioder frem i tid, og den lokale mottagelsen har vært overveldende. Vi har mange spennende ting på gang i tiden som kommer, så her gjelder det å følge med!”

Hotellet har 43 rom og suiter, der mange av rommene har  balkong med utsikt mot et fantastiske bassengområdet. Hotellet har også restaurant/bar og tilbyr et meget høyt servicenivå.

Grand Sihanokville er hotellet for reisende som ønsker en rolig og avslappet atmosfære, beliggende kun et par hundre meter fra stranden, og 5 minutter med tuk-tuk til den pulserende bykjernen.

Hotellet ønsker å fremstå som  en naturlig destinasjon for alle som ønsker å oppleve det Kambodsja og Sihanoukville har å by på.  Med bred erfaring fra skandinavisk kjededrift, vil hotellet spesielt være tilpasset den vestlige gjests krav og ønsker til et hotell i 2013.

Kambodsja  generelt er et spennende land i en rivende utvikling.  Mest kjent er kanskje byen  Siem Reap og de spektakulære templene i Angkor-Wat. Syd i landet, Ca 3 timer med bil fra hovedstaden Phnom Penh ligger ferieparadiset Sihanokville. Flere flyselskaper tilbyr nå direkteruter til Phnom-Penh eller Bangkok, noe som gjøre Kambodsja mer tilgjengelig enn noensinne.

Du finner mer informasjon om hotellet her: www.grandsihanoukvillehotel.com
(alle bilder er tatt av Øyvind Kjuus og brukt med tillatelse fra fotografen)

Følg oss i sosiale medier:

Annonse

Relaterte innlegg

Reisetrender for 2021

Reisetrender for 2021

Bilferie og bobilferie er en av de sterke reisetrender for 2021. Foto Janicke Hansen / Let's get lostDet virker...

les mer
Janicke Hansen

Janicke Hansen

Skribent og fotograf

Janicke Hansen er skaperen av adventure reisebloggen "Let's get lost" og startet bloggen i 2011 (opprinnelig "Norske reiseblogger") Hun driver idag sitt eget konsulentfirma med fokus på destinasjonsmarkedsføring, digital historiefortelling og innholdsproduksjon, og samarbeider med mange internasjonale og norske destinasjoner og reiserelaterte merkevarer. Janicke er internasjonal foredragsholder og reiser verden rundt for å dele sin erfaring. Hun startet, og driver, det Nordiske influenserbyrå og nettverket NordicTB.com sammen med en god kollega i Sverige, og er partner i Nettferd.no. Janicke var tidligere President i det internasjonale reisebloggernettverket "Professional Travel Bloggers Association" (PTBA)